Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brassói másképpen

0
65 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 csipet
4 gerezd
fokhagyma
23 g
Kukoricakeményítő
70 g
tejföl
1 kg
burgonya
3.5 dl
tej
2 ek
olaj
1 csipet
feketebors
3 db
csemegeuborka
40 dkg
sertésszűz

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
503.49 kcal
Szénhidrát
60.32 g
Fehérje
29.41 g
Zsír
16.02 g
Telített zsírok
8.23 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

65 perc
1. lépés
20 perc
A megmosott burgonyát sós vízben, héjában megfőzzük.
2. lépés
5 perc
Leöntjük róla a vizet, hagyjuk annyira kihűlni, hogy meg tudjuk fogni, meghámozzuk, felkockázzuk.
3. lépés
3 perc
A sertésszüzet csíkokra vágjuk, az uborkát felkockázzuk, a fokhagymát nagyon apróra daraboljuk.
4. lépés
7 perc
A mártáshoz összeforraljuk a tejet és a MAGGI Fokhagymás fűszerkeveréket és a kukoricakeményítőt végül belekeverjük a tejfölt.
5. lépés
22 perc
2 serpenyőben 1-1 evőkanál olajat melegítünk. Nagy lángon megpirítjuk az egyikben a burgonyát, a másikban a húst.
6. lépés
5 perc
A húst sózzuk és alaposan borsozzuk, ha már kérget kapott. Amikor már majdnem készen van hozzáadjuk a fokhagymát, de ilyenkor már figyeljünk, hogy nehogy odaégjen és megkeseredjen a fokhagyma.
7. lépés
1 perc
Legvégül kerül a húshoz a csemegeuborka, ezzel már nem kell sütni, elég ha belemelegszik.
8. lépés
1 perc
A húst összeforgatjuk a burgonyával.
9. lépés
1 perc
Tányérokra szedünk a mártásból és ráhalmozzuk a Brassóit.
Brassói másképpen

1. lépés 9

A megmosott burgonyát sós vízben, héjában megfőzzük.

Brassói másképpen

2. lépés 9

Leöntjük róla a vizet, hagyjuk annyira kihűlni, hogy meg tudjuk fogni, meghámozzuk, felkockázzuk.

Brassói másképpen

3. lépés 9

A sertésszüzet csíkokra vágjuk, az uborkát felkockázzuk, a fokhagymát nagyon apróra daraboljuk.

Brassói másképpen

4. lépés 9

A mártáshoz összeforraljuk a tejet és a MAGGI Fokhagymás fűszerkeveréket és a kukoricakeményítőt végül belekeverjük a tejfölt.

Brassói másképpen

5. lépés 9

2 serpenyőben 1-1 evőkanál olajat melegítünk. Nagy lángon megpirítjuk az egyikben a burgonyát, a másikban a húst.

Brassói másképpen

6. lépés 9

A húst sózzuk és alaposan borsozzuk, ha már kérget kapott. Amikor már majdnem készen van hozzáadjuk a fokhagymát, de ilyenkor már figyeljünk, hogy nehogy odaégjen és megkeseredjen a fokhagyma.

Brassói másképpen

7. lépés 9

Legvégül kerül a húshoz a csemegeuborka, ezzel már nem kell sütni, elég ha belemelegszik.

Brassói másképpen

8. lépés 9

A húst összeforgatjuk a burgonyával.

Brassói másképpen

9. lépés 9

Tányérokra szedünk a mártásból és ráhalmozzuk a Brassóit.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév