Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Brassói másképpen

Brassói másképpen

(0)
65 perc
Közepes

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  csipet
só
4  gerezd
fokhagyma
23  g
Kukoricakeményítő
70  g
tejföl
1  kg
burgonya
3.5  dl
tej
2  ek
olaj
1  csipet
feketebors
3  db
csemegeuborka
40  dkg
sertésszűz
1  tasak
Fokhagymás fűszerkeverék
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
60.3 g
Energia
503.5 kcal
Zsír
16 g
Fehérje
29.4 g
Telített zsírok
8.2 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

65 perc
  • 1. lépés

    20 perc
    A megmosott burgonyát sós vízben, héjában megfőzzük.
  • 2. lépés

    5 perc
    Leöntjük róla a vizet, hagyjuk annyira kihűlni, hogy meg tudjuk fogni, meghámozzuk, felkockázzuk.
  • 3. lépés

    3 perc
    A sertésszüzet csíkokra vágjuk, az uborkát felkockázzuk, a fokhagymát nagyon apróra daraboljuk.
  • 4. lépés

    7 perc
    A mártáshoz összeforraljuk a tejet és a fokhagymás fűszerkeveréket és a kukoricakeményítőt végül belekeverjük a tejfölt.
  • 5. lépés

    22 perc
    2 serpenyőben 1-1 evőkanál olajat melegítünk. Nagy lángon megpirítjuk az egyikben a burgonyát, a másikban a húst.
  • 6. lépés

    5 perc
    A húst sózzuk és alaposan borsozzuk, ha már kérget kapott. Amikor már majdnem készen van hozzáadjuk a fokhagymát, de ilyenkor már figyeljünk, hogy nehogy odaégjen és megkeseredjen a fokhagyma.
  • 7. lépés

    1 perc
    Legvégül kerül a húshoz a csemegeuborka, ezzel már nem kell sütni, elég ha belemelegszik.
  • 8. lépés

    1 perc
    A húst összeforgatjuk a burgonyával.
  • 9. lépés

    1 perc
    Tányérokra szedünk a mártásból és ráhalmozzuk a Brassóit.
Brassói másképpen

1. lépés 9

A megmosott burgonyát sós vízben, héjában megfőzzük.

Brassói másképpen

2. lépés 9

Leöntjük róla a vizet, hagyjuk annyira kihűlni, hogy meg tudjuk fogni, meghámozzuk, felkockázzuk.

Brassói másképpen

3. lépés 9

A sertésszüzet csíkokra vágjuk, az uborkát felkockázzuk, a fokhagymát nagyon apróra daraboljuk.

Brassói másképpen

4. lépés 9

A mártáshoz összeforraljuk a tejet és a fokhagymás fűszerkeveréket és a kukoricakeményítőt végül belekeverjük a tejfölt.

Brassói másképpen

5. lépés 9

2 serpenyőben 1-1 evőkanál olajat melegítünk. Nagy lángon megpirítjuk az egyikben a burgonyát, a másikban a húst.

Brassói másképpen

6. lépés 9

A húst sózzuk és alaposan borsozzuk, ha már kérget kapott. Amikor már majdnem készen van hozzáadjuk a fokhagymát, de ilyenkor már figyeljünk, hogy nehogy odaégjen és megkeseredjen a fokhagyma.

Brassói másképpen

7. lépés 9

Legvégül kerül a húshoz a csemegeuborka, ezzel már nem kell sütni, elég ha belemelegszik.

Brassói másképpen

8. lépés 9

A húst összeforgatjuk a burgonyával.

Brassói másképpen

9. lépés 9

Tányérokra szedünk a mártásból és ráhalmozzuk a Brassóit.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
3 + 17 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • A serpenyőből
  • Ebéd
  • Egyéb
  • európai
  • Fazék főzés
  • Fehérjeforrás
  • Főétel
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • Inspiriences
  • Krumpli
  • Magas fehérjetartalmú
  • magyar konyha
  • Második fogás
  • Sertéshús
  • Sült
  • Tej / krém alap
  • Teljes fogás
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET