Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bolognai raguval töltött gömbcukkini

0
40 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 csipet
4 ek
olaj
40 dkg
darált hús
4 db
gömbcukkini

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
429.76 kcal
Fehérje
22.06 g
Szénhidrát
14.48 g
Telített zsírok
11.7 g
Zsír
31.61 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

40 perc
1. lépés
3 perc
A cukkiniket megmossuk, kalapját 1 cm vastagon levágjuk.
2. lépés
2 perc
A cukkinik belsejét kiskanállal úgy vájjuk ki, hogy körülbelül 1 cm vastag faluk maradjon, belülről sózzuk és lefele fordítva állni hagyjuk, hogy  a levét kissé kiengedje.
3. lépés
15 perc
A kivájt belső részt – ha zsenge, nem túl magos – apróra vágjuk, és a darált hússal együtt a forró olajon átpirítjuk, sózzuk, hozzá adjuk a Maggi szószt és összeforraljuk, hogy sűrű ragut kapjunk.
4. lépés
20 perc
A kivájt cukkinik belsejét megtöltjük vele, és 200 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük - ekkor a cukkini húsa már megpárolódott, de még nem vesztette el tartását.
Bolognai raguval töltött gömbcukkini

1. lépés 4

A cukkiniket megmossuk, kalapját 1 cm vastagon levágjuk.

Bolognai raguval töltött gömbcukkini

2. lépés 4

A cukkinik belsejét kiskanállal úgy vájjuk ki, hogy körülbelül 1 cm vastag faluk maradjon, belülről sózzuk és lefele fordítva állni hagyjuk, hogy  a levét kissé kiengedje.

Bolognai raguval töltött gömbcukkini

3. lépés 4

A kivájt belső részt – ha zsenge, nem túl magos – apróra vágjuk, és a darált hússal együtt a forró olajon átpirítjuk, sózzuk, hozzá adjuk a Maggi szószt és összeforraljuk, hogy sűrű ragut kapjunk.

Bolognai raguval töltött gömbcukkini

4. lépés 4

A kivájt cukkinik belsejét megtöltjük vele, és 200 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük - ekkor a cukkini húsa már megpárolódott, de még nem vesztette el tartását.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév