Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. A kolbászt szeletekre vágjuk. A paradicsomot blansírozzuk, lehámozzuk a bőrét, és kockákra vágjuk.
A felhevített bográcsban megpirítjuk a kolbászt. Amikor a zsírja kisült, hozzáadjuk a fokhagymát és a hagymát.
Amikor a hagyma áttetsző, hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot. Lassú tűzön addig főzzük, amíg a paradicsom szétesni kezd.
Adjuk hozzá a lecsepegtetett csicseriborsót és a fehér babot. Morzsoljuk bele a Maggi Magyaros Pörköltszaftkockát.
Főzzük az egészet alacsony hőfokon további 10-15 percig. Az elkészült ételt fokhagymás mártással tálalhatjuk.