Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Baconbe tekert szűzérmék sajtmártással

0
35 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 csipet
2 dl
tejszín
2 dl
víz
4 ek
olaj
10 szelet
bacon
1 csomag
mirelit burgonya krokett
80 dkg
sertés szűzpecsenye

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
996.31 kcal
Fehérje
56.34 g
Szénhidrát
63.52 g
Telített zsírok
19.8 g
Zsír
56.13 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

35 perc
1. lépés
10 perc
A húst vágjuk 1,5 cm-es szeletekre, sózzuk, tekerjük körbe a baconnal (ha szélesebbek a szeletek, vágjuk el hosszában őket) és tűzzük meg fogpiszkálóval.
2. lépés
14 perc
A felforrósított olajon oldalanként két perc alatt, nagy lángon pirítsuk meg a hússzeleteket, majd fedjük le a serpenyőt és 10-12 perc alatt pároljuk készre. A húst szedjük ki a serpenyőből, csomagoljuk alufóliába és rakjuk félre.
3. lépés
10 perc
Ugyanebben a serpenyőben készítsük el a sajtszósz alapot: keverjük simára hideg tejszínnel és vízzel, majd kevergetve forraljuk fel. Ekkor rakjuk bele a húst és további 2-3 percig kis lángon főzzük.
4. lépés
1 perc
Burgonyakrokettel tálaljuk.
Baconbe tekert szűzérmék sajtmártással

1. lépés 4

A húst vágjuk 1,5 cm-es szeletekre, sózzuk, tekerjük körbe a baconnal (ha szélesebbek a szeletek, vágjuk el hosszában őket) és tűzzük meg fogpiszkálóval.

Baconbe tekert szűzérmék sajtmártással

2. lépés 4

A felforrósított olajon oldalanként két perc alatt, nagy lángon pirítsuk meg a hússzeleteket, majd fedjük le a serpenyőt és 10-12 perc alatt pároljuk készre. A húst szedjük ki a serpenyőből, csomagoljuk alufóliába és rakjuk félre.

Baconbe tekert szűzérmék sajtmártással

3. lépés 4

Ugyanebben a serpenyőben készítsük el a sajtszósz alapot: keverjük simára hideg tejszínnel és vízzel, majd kevergetve forraljuk fel. Ekkor rakjuk bele a húst és további 2-3 percig kis lángon főzzük.

Baconbe tekert szűzérmék sajtmártással

4. lépés 4

Burgonyakrokettel tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév