Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Babgulyás bográcsban

0
145perc
Közepes
A Maggi Magyaros Gulyásleveskockából isteni babgulyást készíthetünk, akár bent a konyhánkban, akár szabadtéren bográcsban. Utóbbi esetben nemcsak a kolbász és a szalonna ad majd füstös ízt az ételnek, hanem a természetes füst is.

Hozzávalók

-
8 adag
+

Ezt az ételt 8 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

2  fej
vöröshagyma
2  ek
olaj
20  dkg
kolbász
20  dkg
kockázott bacon
1  kg
marhahús
12  kocka
Maggi Magyaros gulyásleveskocka
2.4  l
víz
0.5  db
paprika
4  db
koktélparadicsom
60  dkg
fejtett bab
25  dkg
burgonya
25  dkg
sárgarépa
25  dkg
petrezselyemgyökér
1  csipet

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
674.47 kcal
Fehérje
39.46 g
Szénhidrát
32.66 g
Telített zsírok
12.42 g
Zsír
42.77 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

145 perc
1. lépés
10 perc
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. Meghámozzuk a zöldségeket és fél centis karikákra vágjuk. Megpucoljuk a krumplit és 2x2 cm-es darabokra vágjuk. A paprikát kettévágjuk és kicsumázzuk. A marhahúst 3x3 cm-es kockákra daraboljuk.
2. lépés
5 perc
A tüzet és a bográcsot előkészítjük.
3. lépés
10 perc
Az olajat és az aprított hagymát a bográcsba öntjük, hozzáadjuk a kolbászt és a bacont, majd megpároljuk.
4. lépés
5 perc
Amikor a hagyma megpárolódott hozzáadjuk a húst, felöntjük a vízzel, hozzáadjuk a kibontott Maggi gulyásleveskockákat, a fél paprikát, paradicsomot.
5. lépés
60 perc
A levest felforraljuk, megkeverjük, hogy a leveskockák feloldódjanak és egy órán át főzzük.
6. lépés
40 perc
A babgulyást közben többször megkeverjük, megkóstoljuk és ha szükséges sóval vagy további Maggi kockákkal ízesítjük. Amikor a hús az egy óra főzés után elkezdett megpuhulni, hozzáadjuk a leveshez a zöldségeket és a babot, majd további 40 percig főzzük.
7. lépés
10 perc
Ha a hús ennyi főzés után nem puhult meg, akkor főzzük addig, amíg megpuhul. Ez a marha korától és tartási módjától is függhet.
8. lépés
5 perc
Miután a hús, a bab és a zöldségek megpuhultak, a levest tálalhatjuk. Tálalást követően a bográcsos babgulyáshoz adhatunk tejfölt, aprított petrezselymet, apróra vágott snidlinget és ne felejtsük el az asztalról a friss, robogós kenyeret sem.
Babgulyás bográcsban

1. lépés 8

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. Meghámozzuk a zöldségeket és fél centis karikákra vágjuk. Megpucoljuk a krumplit és 2x2 cm-es darabokra vágjuk. A paprikát kettévágjuk és kicsumázzuk. A marhahúst 3x3 cm-es kockákra daraboljuk.

Babgulyás bográcsban

2. lépés 8

A tüzet és a bográcsot előkészítjük.

Babgulyás bográcsban

3. lépés 8

Az olajat és az aprított hagymát a bográcsba öntjük, hozzáadjuk a kolbászt és a bacont, majd megpároljuk.

Babgulyás bográcsban

4. lépés 8

Amikor a hagyma megpárolódott hozzáadjuk a húst, felöntjük a vízzel, hozzáadjuk a kibontott Maggi gulyásleveskockákat, a fél paprikát, paradicsomot.

Babgulyás bográcsban

5. lépés 8

A levest felforraljuk, megkeverjük, hogy a leveskockák feloldódjanak és egy órán át főzzük.

Babgulyás bográcsban

6. lépés 8

A babgulyást közben többször megkeverjük, megkóstoljuk és ha szükséges sóval vagy további Maggi kockákkal ízesítjük. Amikor a hús az egy óra főzés után elkezdett megpuhulni, hozzáadjuk a leveshez a zöldségeket és a babot, majd további 40 percig főzzük.

Babgulyás bográcsban

7. lépés 8

Ha a hús ennyi főzés után nem puhult meg, akkor főzzük addig, amíg megpuhul. Ez a marha korától és tartási módjától is függhet.

Babgulyás bográcsban

8. lépés 8

Miután a hús, a bab és a zöldségek megpuhultak, a levest tálalhatjuk. Tálalást követően a bográcsos babgulyáshoz adhatunk tejfölt, aprított petrezselymet, apróra vágott snidlinget és ne felejtsük el az asztalról a friss, robogós kenyeret sem.

Recept letöltése
Letöltés

Fedezz fel még többet!

Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév