Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Pásztortarhonya gazdagon

Pásztortarhonya gazdagon

(0)
65 perc
Közepes
Néha hajlamosak vagyunk elfelejtkezni milyen isteni fogások alkotják a klasszikus magyar konyhát. Te például mikor főztél utoljára pásztortarhonyát?

Hozzávalók

6 adag

Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
50  dkg
sertés comb
20  dkg
füstölt szalonna
200  g
parasztkolbász
2  fej
vöröshagyma
2  db
paradicsom
2  db
kaliforniai paprika
40  g
hegyes erős
2  db
burgonya
500  g
tarhonya tészta
1  kocka
Maggi Magyaros pörköltszaftkocka
1  kocka
Maggi Füstölt ízű ízesítőkocka
1  ek
őrölt pirospaprika
1  tk
frissen őrölt bors
5  gerezd
fokhagyma
1  csipet
só
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
72.8 g
Energia
1044.2 kcal
Zsír
69.9 g
Fehérje
29.1 g
Telített zsírok
24.5 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

65 perc
  • 1. lépés

    5 perc
    A vöröshagymát finomra, a húst, a burgonyát, a paprikát és a paradicsomot kockákra vágjuk, a szalonnát is felkockázzuk (ezt helyettesíthetjük a Maggi Füstölt Ízű ízesítő kockával), a kolbászt karikákra szeleteljük.
  • 2. lépés

    15 perc
    A szalonna felét kipirítjuk, megdinszteljük rajta a vöröshagymát, majd rátesszük az átnyomott fokhagymát, paprikát, paradicsomot, csípős paprikát és 8-10 percig pároljuk.
  • 3. lépés

    10 perc
    Hozzáadjuk az ízlés szerint sózott és borsozott húst, sózzuk. Pár percig együtt pirítjuk, majd rászórjuk a pirospaprikát, hozzáadjuk mindkét MAGGI Pörköltszaft kockát és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
  • 4. lépés

    10 perc
    A maradék szalonnát kiolvasztjuk és aranybarnára pirítjuk rajta a tarhonyát.
  • 5. lépés

    20 perc
    Ha a hús puhulni kezd, beletesszük a tarhonyát, a burgonyát, a kolbászt és készre főzzük. Az elpárolgó vizet pótoljuk, de mindig csak keveset. Mire kész a hús, és a tarhonya, valamint a burgonya is puha, ne maradjon rajta lé.
  • 6. lépés

    5 perc
    Ha nem bográcsban készítjük, vagy nincs elég nagy lábosunk, akkor csinálhatjuk úgy is, hogy a tarhonyát külön főzzük meg és a végén keverjük össze a kolbászos, burgonyás pörkölttel.
Pásztortarhonya gazdagon

1. lépés 6

A vöröshagymát finomra, a húst, a burgonyát, a paprikát és a paradicsomot kockákra vágjuk, a szalonnát is felkockázzuk (ezt helyettesíthetjük a Maggi Füstölt Ízű ízesítő kockával), a kolbászt karikákra szeleteljük.

Pásztortarhonya gazdagon

2. lépés 6

A szalonna felét kipirítjuk, megdinszteljük rajta a vöröshagymát, majd rátesszük az átnyomott fokhagymát, paprikát, paradicsomot, csípős paprikát és 8-10 percig pároljuk.

Pásztortarhonya gazdagon

3. lépés 6

Hozzáadjuk az ízlés szerint sózott és borsozott húst, sózzuk. Pár percig együtt pirítjuk, majd rászórjuk a pirospaprikát, hozzáadjuk mindkét MAGGI Pörköltszaft kockát és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.

Pásztortarhonya gazdagon

4. lépés 6

A maradék szalonnát kiolvasztjuk és aranybarnára pirítjuk rajta a tarhonyát.

Pásztortarhonya gazdagon

5. lépés 6

Ha a hús puhulni kezd, beletesszük a tarhonyát, a burgonyát, a kolbászt és készre főzzük. Az elpárolgó vizet pótoljuk, de mindig csak keveset. Mire kész a hús, és a tarhonya, valamint a burgonya is puha, ne maradjon rajta lé.

Pásztortarhonya gazdagon

6. lépés 6

Ha nem bográcsban készítjük, vagy nincs elég nagy lábosunk, akkor csinálhatjuk úgy is, hogy a tarhonyát külön főzzük meg és a végén keverjük össze a kolbászos, burgonyás pörkölttel.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
8 + 2 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • Alacsony sótartalom
  • A serpenyőből
  • Authencity
  • braising
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Felső étel
  • Főétel
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • magyar konyha
  • Pörkölt
  • Sertéshús
  • Tészta / tészta
  • Tészta ételek
  • Tésztával
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET