Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A MAGGI Trattoría a Casa 5-féle ízletes és tápláló étel elkészítését könnyíti meg. Mindössze néhány hozzávaló szükséges a tésztán kívül, hogy olyan népszerű, olaszos ízvilágokkal örvendeztesd meg a családod, mint a paradicsomos, a négysajtos vagy éppen a tejszínes-gombás. Kóstoljátok meg mind az 5 ízt, és találjátok meg a kedvenceteket!

A Trattoría a Casa magyarul annyit tesz, olasz étterem az otthonodban. A „Trattoría” elnevezést Olaszországban olyan családias hangulatú kisvendéglőkre használják, ahol hagyományos nemzeti ételeket kínálnak. A „Casa” szó pedig az otthont jelenti. A MAGGI-nál tehát ez azt jelenti, hogy olasz éttermet varázsolunk a konyhádba.

Spagetti al Pomodoro – Paradicsomos spagetti alap

Ha az olasz konyháról van szó, nekünk rögtön a tészta, a paradicsom és a zöldfűszerek sokasága jut eszünkbe. Ha ezeket kombináljuk, akkor biztos, hogy valami ínycsiklandó finomság fő ki belőle. De hogy pontosan milyen finomság, azért nézd meg a receptet!

Spagetti 4 Formaggi – Négysajtos spagetti alap

A sajtok és a tejszín ínycsiklandóan izgalmas találkozása. A MAGGI Spaghetti Quattro Formaggiba olyan sajtokat válogattunk össze, mint a parmezán, a mozzarella, a gouda és a camembert, mert ezek együttesen garantáltan mennyei ízélményt nyújtanak.

Tagliatelle al Funghi – Tejszínes gombás tagliatelle alap

Aki szereti a gombát, ebben az alapban nem fog csalódni, hiszen a friss gomba zamatát ízekben és fűszerekben gazdag, krémes szósszal tettük még tökéletesebbé. Így egy igazán izgalmas és tápláló, olasz ízbombát kaptunk eredményül.

Penne alla Boscaiola – Gombás-sajtos penne alap

Miből áll egy tökéletes páros? Szerintünk egy ellenállhatatlanul krémes, gombás-sajtos szószból és penne tésztából. Nincs benne semmi különleges furfang, nagy ördöngösség, a maga tökéletes egyszerűségével mégis képes feldobni a családi menüt.

Gnocchi al formaggio – Sajtszószos gnocchi alap

Mintha egyenesen egy olasz étteremből érkezett volna… A hihetetlenül krémes és ízekben gazdag szószalapot olyan sajtok teszik még különlegesebbé, mint a camembert, a parmezán, a gouda és a karakteres kék sajt, ráadásul mindezt még egy kis oregánóval is megbolondítottuk.