Ezt az ételt 2 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A baconszeleteket száraz serpenyőbe tesszük, és kis lángon lassan kisütjük belőlük a zsírt. Ezután papírtörlőre szedjük őket, hogy leitassuk a felesleges zsiradékot.
A fokhagymát és a hagymát megpucoljuk, majd finomra vágjuk.
A sárgarépát megmossuk, meghámozzuk, majd lereszeljük.
Egy serpenyőben felhevítjük a szalonnából kisült zsírt, majd kis lángon 5 percig pirítjuk a hagymát. Ezután hozzáadjuk a fokhagymát is.
1 perc múlva hozzáadjuk a darált húst, a reszelt répát és a fűszereket. Még 10 percig pirítjuk, időnként megkeverve.
Hozzáadjuk a paradicsomkonzervet és a Maggi Magyaros Gulyásleveskockát, majd alaposan elkeverjük. Lefedve pároljuk, amíg a paradicsom leve szinte teljesen elfő.
A zsemléket félbevágjuk, az alsó felét megkenjük majonézzel, a felsőt ketchuppal.
A forró húst a zsemle aljára kanalazzuk, ráteszünk egy szelet sajtot, bacont, valamint rukkolát vagy jégsalátát.
Összezárjuk a burgert – és már tálalhatjuk is!