Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Carbonada

Carbonada

(0)
131 perc
Nehéz
Ez az Európában kevésbé elterjedt étel Chiléből származik, és hasonlóan a magyar gulyásleveshez egy tartalmas, intenzív ízű levesről van szó. Készíthetjük vörösborosan vagy anélkül, az eredmény mindig egy különlegesen tálalható, laktató fogás lesz – főleg, ha a Maggi Marhahúsleves-kockáit használjuk az elkészítéskor.

Hozzávalók

6

Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  kg
Sütőtök, nyers
2  kocka
Maggi Marhahúsleves-kocka 100 g
3  db
Paradicsom, sárga, nyers
3  db
Burgonya, héjastól, nyers
3 
Kukorica, édes, sárga, nyers
1  db
Paprika, édes, piros, nyers
3  db
sárgarépa
2  l
víz
500  g
Marhahús, pácolt, sózott marhahús, szegy, főzve
2  ek
olaj
1  csésze
Sárgabarack, szárított, kénezett, nem sült
3  tk
Fűszerek, oregánó, szárított
2  tk
Fűszerkeverék, szárított, chili, natúr
2  g
Fűszerek, oregánó, szárított
2  db
Fűszerek, babér levél
1  csipet
feketebors
3  ek
Fűszerek, petrezselyem, szárított,
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
46.3 g
Energia
452.5 kcal
Zsír
22.6 g
Fehérje
21.5 g
Telített zsírok
6.7 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

131 perc
  • 1. lépés

    5 perc
    Mossuk meg a tököt. Vágjuk le a tetejét, és egy kanál segítségével szedjük ki a közepéből a magokat.
  • 2. lépés

    60 perc
    Csomagoljuk a tököt alufóliába és tegyük egy tepsibe. Öntsünk vizet a tepsibe úgy, hogy az kb. 2 cm-ig lepje el e tököt. Süssük a tököt a 180ºC-ra előmelegített sütőben kb. 1 órán át (vagy amíg meg nem puhul).
  • 3. lépés

    10 perc
    Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat, és pirítsuk meg a kockára vágott húst. Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és a paprikát. Pirítsunk meg mindent együtt, adjuk hozzá a feldarabolt és meghámozott paradicsomot és burgonyát, illetve a meghámozott és felszeletelt sárgarépát. Ízesítsük az egészet őrölt chilivel, babérlevéllel és oregánóval.
  • 4. lépés

    50 perc
    Adjuk hozzá a Maggi Marhahúsleves-kockákat és a vizet – pont annyit, hogy az egészet ellepje. Kis lángon főzzük, amíg minden megpuhul, kb. 50 percig.
  • 5. lépés

    5 perc
    Adjuk hozzá a sárgabarackot, a felszeletelt kukoricacsöveket, majd borsozzuk.
  • 6. lépés

    1 perc
    Tálaláskor ízlés szerint szórhatunk a tetejére egy kis petrezselymet.
Carbonada

1. lépés 6

Mossuk meg a tököt. Vágjuk le a tetejét, és egy kanál segítségével szedjük ki a közepéből a magokat.

Carbonada

2. lépés 6

Csomagoljuk a tököt alufóliába és tegyük egy tepsibe. Öntsünk vizet a tepsibe úgy, hogy az kb. 2 cm-ig lepje el e tököt. Süssük a tököt a 180ºC-ra előmelegített sütőben kb. 1 órán át (vagy amíg meg nem puhul).

Carbonada

3. lépés 6

3. lépés 3. lépés 3. lépés

Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat, és pirítsuk meg a kockára vágott húst. Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és a paprikát. Pirítsunk meg mindent együtt, adjuk hozzá a feldarabolt és meghámozott paradicsomot és burgonyát, illetve a meghámozott és felszeletelt sárgarépát. Ízesítsük az egészet őrölt chilivel, babérlevéllel és oregánóval.

Carbonada

4. lépés 6

4. lépés 4. lépés

Adjuk hozzá a Maggi Marhahúsleves-kockákat és a vizet – pont annyit, hogy az egészet ellepje. Kis lángon főzzük, amíg minden megpuhul, kb. 50 percig.

Carbonada

5. lépés 6

5. lépés 5. lépés

Adjuk hozzá a sárgabarackot, a felszeletelt kukoricacsöveket, majd borsozzuk.

Carbonada

6. lépés 6

6. lépés

Tálaláskor ízlés szerint szórhatunk a tetejére egy kis petrezselymet.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
4 + 3 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • Authencity
  • baráti összejövetelek
  • Ebéd
  • Fazék főzés
  • Fehérjeforrás
  • Inspiriences
  • Leves
  • Leves
  • Mogyorómentes
  • Pörkölt
  • Rostforrás
  • Tojásmentes
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • zöldségeket
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET