Ezt az ételt 2 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Öntsünk egy lábasba 800 ml vizet, és a Kaszotto mindkét tasakjának tartalmát keverjük hozzá és forraljuk fel. Főzzük alacsony lángon fedő alatt 25 percig, alkalmanként keverjük meg. Vegyük le az edényt a tűzről, adjuk hozzá a 20 g vajat, keverjük össze és hagyjuk állni lefedve 5 percig.
A kacsacombokat bedörzsöljük egy kis olajjal és a rozmaringgal és aranybarnára sütjük 170 fokon.
A csiperkegombát vékony szeletekre vágjuk és egy kis rozmaring hozzáadásával meggrillezzük.
A tojásokat 9 percig főzzük, majd megpucoljuk és kettévágjuk.
Melegen tálaljuk. Jó étvágyat!