Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tudtad, hogy Maggi üveges szószaink alapja a szabadföldön termesztett, napérlelete paradicsom, amelyet gondosan fűszereztünk és üvegekbe töltöttünk, hogy megőrizzük a friss paradicsomos ízvilágot? Így most csak arra várnak, hogy egy mozdulattal kinyisd őket! Minden ízünk egy-egy önálló világ, ráadásul 4 adagra elegendő kiszerelésben, így az egész család számára tápláló és izgalmas fogásokat készíthetsz.  

MAGGI Klasszikus bolognai szósz

A MAGGI Klasszikus bolognai szószt répadarabokkal és szárított paradicsommal alkottuk meg, hogy az egész családnak megfeleljen. Spagetti tésztával, és persze sajttal megszórva a tetején érdemes fogyasztanod. Nézd meg, mit hozhatsz ki a klasszikus ízből:

MAGGI Zöldfűszeres bolognai szósz

A MAGGI Zöldfűszeres bolognai szószt az új izgalmat keresőknek ajánljuk. Friss zöldfűszerekkel, bazsalikommal, petrezselyemmel, oregánóval és kakukkfűvel tettük ellenállhatatlanul finommá, hogy a mediterrán ízek kedvelőinek is kedvezzünk. Ha szeretnél valami mást is kipróbálni, rétegezd a szószt a lasagne tésztalapok közé, vagy akár készíts vele pizzát és használd pizzaalapként! Itt az idő, hogy valami új receptet próbálj ki!

MAGGI Édes-savanyú szósz

A MAGGI Édes-savanyú szószt piros -és zöldpaprikával, valamint ananásszal és bambuszrüggyel tettük igazán finommá, hogy a keleties ízek is könnyen és finoman a konyhádba kerülhessenek. A legfinomabb barnarizzsel tálalva! Ha szeretnél valami mást is kipróbálni, csirkemell helyett készítsd el tofuval, és így egy igazi ízletes vegetáriánus fogást kaphatsz! Válaszd ki, hogy melyik passzol legjobban a keleti ízekhez:

MAGGI Mexikói szósz

A MAGGI Mexikói szószt vörösbabbal és kukoricával tettük igazán finommá, hogy az intenzívebb ízek szerelmeseinek is kedvezzünk. A legfinomabb barnarizzsel tálalva. Ha szeretnél valami mást is kipróbálni a húsos ragut töltsd be tortilla lapba és tekerj fel egy burritot vagy quesadillát! Próbáld ki őket, vagy nézz körbe a többi recept között: