A MAGGI új BIO levesei:

  • Ökológiai gazdálkodásból származó, nagy gonddal válogatott, magas minőségű alapanyagokból készülnek.
  • Mind autentikus, természet ihlette ízek a fogyasztók által jól ismert, természetes összetevőkkel.
  • Szárított összetevőkből készülnek, ezzel biztosítjuk a termékek eltarthatóságát, és ennek köszönhetően nincs szükség tartósítószer hozzáadására sem.
  • A környezet védelme érdekében újrahasznosíthatóságra tervezett csomagolásban kaphatóak.

További a termékkel és a csomagolással kapcsolatos tudnivalók

Mit nevezünk Bio termékeknek?

Bio termékeknek azokat a termékeket nevezhetjük, amelyek az aktuálisan hatályban lévő rendeletben foglaltaknak megfelelnek. A BIO vagy Organikus termékek összetevői 95%-ban ökológiai gazdálkodásból származnak és emellett a rendelet által engedélyezett nem ökológiai összetevőket tartalmaznak. Azonban minden összetevő előállításakor be kell tartani az előírásokat, illetve a feldolgozás és előállítás szerint is meg kell felelni a rendeletnek. Ez, ahogy minden más biotermék esetében a Magginál is egy nagyon szigorú jogszabálynak való megfelelést jelent. A MAGGI Bio levesek bevezetésével szeretnénk méginkább bemutatni, hogy a nagy gonddal válogatott és magas minőségű alapanyagok felhasználása elengedhetelen számunkra.

Mi az a Nutri-Score tápérték jelölés?

A Nutri-Score az élelmiszerek csomagolásának elején elhelyezett tápértékjelölő címke, amely az élelmiszereket és italokat tápértékprofiljuk szerint osztályozza. Általánosságban tehát az adott élelmiszer tápanyagtartalmának általános összegzését jelenti.
Az ötszintű, színes, A-tól E-ig terjedő betűskála segítségével a fogyasztók gyorsan és egyszerűen megismerhetik az adott élelmiszer tápérték besorolását, ami által a Nutri-Score hatékonyan hozzájárulhat a tudatos élelmiszerválasztáshoz. A rendszer célja, hogy segítse a fogyasztókat tudatos döntéseikben és eligazítsa őket abban, hogy a különböző élelmiszerek hogyan illeszthetők a kiegyensúlyozott étrendbe.

További információért látogass el a https://www.nestle.hu/nutriscore oldalra.

Újrahasznosíthatóságra tervezett csomagolások

A Nestélnél törekszünk arra, hogy termékeink csomagolása újrahasznosítható legyen, ezért egyszerűsítettük csomagolóanyagainkat. Ugyanakkor a csomagolóanyag újrahasznosíthatósága nagyban függ a helyi hulladékgazdálkodási infrastukrútáról is, és ez a csomagolás nem minden országban, így Magyarországon sem feltétlenül újrahasznosítható. Kérjük, a helyi szolgáltatótól tájékozódj a hulladékgyűjtési szabályokról!