Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

 Az alacsony lángon, gyöngyözve főtt csirkéből, marhából vagy zöldségből készült házias levesalapok, gazdag, intenzív ízt adnak a legkülönfélébb fogásoknak, legyen szó levesekről, sültekről, mártásokról, de igazán finom rizotto és húsmentes ételek is készíthetők a segítségükkel.

Lássuk a termékeket!

Maggi házias levesalap - Tyúk

A MAGGI tyúkos házias levesalapnak köszönhetően nem kell órákat a fazék felett állnod, hogy elkészülj a finom alaplével mert ezt a munkát már elvégeztük helyetted. Intenzív és házias ízét a lassú tűzön, gyöngyözve főtt tyúkhús biztosítja, ami tökéletes társ lehet a vasárnapi húsleveshez. A levesek azonban csak a kezdet! A MAGGI házias levesalapnak sokféle felhasználási módja van: pörköltök, mártások, serpenyős- vagy egytálételek, de még a tökéletes rizottó is elkészíthető vele.

Maggi házias levesalap - Marha

A MAGGI marhás házias levesalapot húsos íz és sötét szín jellemez. Alapja egy lassú, gyöngyözve főtt marhahúsleves, így tökéletes kiegészítője sötét mártásoknak, pörkölteknek vagy sülteknek. A chilis bab és ramen rajongók biztos kedvence lesz!

Maggi házias levesalap - Zöldség

A MAGGI zöldséges házias levesalap olyan zöldségek felhasználásával készült mint sárgarépa, zeller, póréhagyma és fokhagyma. Nemcsak zöldséglevesek alapjaként és a húsmentes ételek kiegészítéseként lehet tökéletes társunk a konyhában, hanem akkor is, ha olyan finom húslevesre van szükségünk, amely nem uralja az étel ízét, hanem csak finoman hangsúlyozza azt.