Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Harcsagombóc paradicsomos halászlé mártással

Harcsagombóc paradicsomos halászlé mártással

(0)
55 perc
Közepes

Hozzávalók

2 adag

Ezt az ételt 2 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
1  csipet
só
1  fej
vöröshagyma
3  dl
étolaj
1  db
sárgarépa
1  db
tojás
150  g
sűrített paradicsom
30  dkg
harcsafilé
1  csipet
ízlés szerint bors
1  db
zellerszár
1  db
pritamin paprika
20  dkg
gyufatészta
1  csésze
zsemlemorzsa
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
131.8 g
Energia
858.1 kcal
Zsír
13.1 g
Fehérje
50.8 g
Telített zsírok
3 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

55 perc
  • 1. lépés

    10 perc
    A vöröshagymát, sárgarépát, paprikát és a zellert apróra vágjuk, a harcsafilét felkockázzuk.
  • 2. lépés

    5 perc
    Pároljuk öt percig az ízlés szerint sózott és borsozott halkockákat, majd tegyük félre.
  • 3. lépés

    7 perc
    Egy kevés olajon üvegesre pirítjuk a hagyma felét, majd hozzáadjuk a paprika felét, a répát és a zellert, 3-4 percig tovább pirítjuk.
  • 4. lépés

    10 perc
    Felöntjük egy csésze vízzel, hozzáadjuk a Maggi halászlékockát és 10 percig pároljuk.
  • 5. lépés

    5 perc
    Pürésítjük, majd szitán áttörjük, végül ízlés szerint besűrítjük a paradicsommal, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
  • 6. lépés

    10 perc
    Közben a kihűlt haldarabokat villával összetörjük, összekeverjük a maradék hagymával, paprikával, a morzsával és a felvert tojással. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd 12 egyenlő részre osztva golyókat formázunk belőle.
  • 7. lépés

    8 perc
    A halgolyókat bő olajban megsütjük és a halászlé szószon tálaljuk, kifőtt gyufatésztával körítjük.
Harcsagombóc paradicsomos halászlé mártással

1. lépés 7

A vöröshagymát, sárgarépát, paprikát és a zellert apróra vágjuk, a harcsafilét felkockázzuk.

Harcsagombóc paradicsomos halászlé mártással

2. lépés 7

Pároljuk öt percig az ízlés szerint sózott és borsozott halkockákat, majd tegyük félre.

Harcsagombóc paradicsomos halászlé mártással

3. lépés 7

Egy kevés olajon üvegesre pirítjuk a hagyma felét, majd hozzáadjuk a paprika felét, a répát és a zellert, 3-4 percig tovább pirítjuk.

Harcsagombóc paradicsomos halászlé mártással

4. lépés 7

Felöntjük egy csésze vízzel, hozzáadjuk a Maggi halászlékockát és 10 percig pároljuk.

Harcsagombóc paradicsomos halászlé mártással

5. lépés 7

Pürésítjük, majd szitán áttörjük, végül ízlés szerint besűrítjük a paradicsommal, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.

Harcsagombóc paradicsomos halászlé mártással

6. lépés 7

Közben a kihűlt haldarabokat villával összetörjük, összekeverjük a maradék hagymával, paprikával, a morzsával és a felvert tojással. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd 12 egyenlő részre osztva golyókat formázunk belőle.

Harcsagombóc paradicsomos halászlé mártással

7. lépés 7

A halgolyókat bő olajban megsütjük és a halászlé szószon tálaljuk, kifőtt gyufatésztával körítjük.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
8 + 1 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • Alacsony sótartalom
  • A serpenyőből
  • baráti összejövetelek
  • braising
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Főétel
  • Hal
  • Halas fogás
  • Inspiriences
  • Karácsony
  • Magas fehérjetartalmú
  • magyar konyha
  • Megkapaszkodás
  • Paradicsom alap
  • Pörkölt
  • Sült
  • Teljes fogás
  • Tészta
  • Tészta / tészta
  • Tésztával
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET