Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

(1)
60 perc
Közepes
Ínycsiklandozó halas falatkák a halászlészósz ölelésében.

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
30  dkg
afrikai harcsa
2  csomag
leveles tészta
1  db
tojássárgája
10  dkg
mozzarella
1  gerezd
fokhagyma
1  db
fehérrépa
1  db
sárgarépa
1  csokor
petrezselyem
1  fej
vöröshagyma
0.5  db
citrom
1  ek
tejföl
1  csipet
feketebors
1  csipet
só
1  csésze
víz
1  kis darab
vaj
1  ek
olaj
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
70 g
Energia
1058.8 kcal
Zsír
73.6 g
Fehérje
29.4 g
Telített zsírok
23.4 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

60 perc
  • 1. lépés

    5 perc
    Sóval és borssal megszórjuk, citromlével meglocsoljuk a halat, majd állni hagyjuk.
  • 2. lépés

    1 perc
    Előmelegítjük a sütőt 200 Celsius fokra.
  • 3. lépés

    6 perc
    A vajat serpenyőben megolvasztjuk, ugyanannyi olajat adunk hozzá és a harcsadarabokat oldalanként 3-3 percig megpirítjuk, majd kivesszük és félretesszük.
  • 4. lépés

    4 perc
    A visszamaradt zsiradékban üvegesre pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a répákat, majd 3-4 percig pirítjuk.
  • 5. lépés

    10 perc
    Felöntjük a vízzel, hozzáadjuk a MAGGI Halászlékockát és 10 percig pároljuk.
  • 6. lépés

    10 perc
    Pürésítjük, majd szitán áttörjük, és a tejföllel dúsítjuk.
  • 7. lépés

    3 perc
    A leveles tésztából négy egyenlő darabot vágunk, mindegyiküket megszórjuk sajttal, rámorzsoljuk a halat, végül megszórjuk petrezselyemmel.
  • 8. lépés

    20 perc
    Borítékszerűen összecsomagoljuk, hajtogatott felével lefelé fordítva sütőtálcára tesszük. Tetejét megkenjük nagyon kevés vízzel kikevert tojássárgájával és az előmelegített sütőben 20 perc alatt (vagy amíg a csomagok teteje aranysárga nem lesz) készre sütjük.
  • 9. lépés

    1 perc
    Halászlé szósszal meglocsolva és tetszés szerinti zöldsalátával tálaljuk.
Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

1. lépés 9

Sóval és borssal megszórjuk, citromlével meglocsoljuk a halat, majd állni hagyjuk.

Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

2. lépés 9

Előmelegítjük a sütőt 200 Celsius fokra.

Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

3. lépés 9

A vajat serpenyőben megolvasztjuk, ugyanannyi olajat adunk hozzá és a harcsadarabokat oldalanként 3-3 percig megpirítjuk, majd kivesszük és félretesszük.

Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

4. lépés 9

A visszamaradt zsiradékban üvegesre pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a répákat, majd 3-4 percig pirítjuk.

Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

5. lépés 9

Felöntjük a vízzel, hozzáadjuk a MAGGI Halászlékockát és 10 percig pároljuk.

Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

6. lépés 9

Pürésítjük, majd szitán áttörjük, és a tejföllel dúsítjuk.

Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

7. lépés 9

A leveles tésztából négy egyenlő darabot vágunk, mindegyiküket megszórjuk sajttal, rámorzsoljuk a halat, végül megszórjuk petrezselyemmel.

Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

8. lépés 9

Borítékszerűen összecsomagoljuk, hajtogatott felével lefelé fordítva sütőtálcára tesszük. Tetejét megkenjük nagyon kevés vízzel kikevert tojássárgájával és az előmelegített sütőben 20 perc alatt (vagy amíg a csomagok teteje aranysárga nem lesz) készre sütjük.

Tésztában sült sajtos harcsa halászlé szósszal

9. lépés 9

Halászlé szósszal meglocsolva és tetszés szerinti zöldsalátával tálaljuk.

Recept letöltése

Overall rating

Write a review

Reviews

4

Nice Recipe

Nice Recipe
Nice Recipe (nem ellenőrzött) 10/17/2024-01:15 CEST
Is this a helpful Review?

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
3 + 4 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • A serpenyőből
  • A sütőből
  • baráti összejövetelek
  • Ebéd
  • Egyéb
  • európai
  • Fazék főzés
  • Felső étel
  • Főétel
  • Hal
  • Halas fogás
  • Hétvége
  • Karácsony
  • magyar konyha
  • Sütés
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET