Nagyszerű hírünk van a gombakedvelők számára. A MAGGI Tagliatelle ai Funghi-val egy ízekben és fűszerekben gazdag, krémes szószt párosítunk a friss gomba zamatával, melynek eredményeként egy izgalmas és egyben tápláló olaszos fogást csempészünk az asztalra. A hagyma és fokhagyma mellé olyan fűszereket csempésztünk a tasakba mint például a szerecsendió, koriander, kakukkfű, melyek tökéletesen passzolnak a tejszínes ízvilághoz és persze a gombához is. A végeredmény egy igazi ízbomba, érdemes kipróbálni.
Kiszerelés: 32 g
A MAGGI Trattoria a Casa termékcsaládunk olyan ízletes, olaszos tésztaételeket rejt magában, amelyeket könnyedén akár otthon is elkészíthetünk, így nem kell lemondanunk az éttermi fogásokról sem.
Csak néhány friss hozzávaló és 15 perc kell, hogy ízletes és tápláló meleg étel kerüljön az asztalra.
5 féle tésztakülönlegeséggel olyan népszerű, olaszos ízvilágokat hoztuk el, mint a paradicsomos, négysajtos, tejszínes-gombás, amelyek inspirációt nyújtanak a mindennapokra.
Próbáljátok ki mind az 5 ízt!
szárított zöldségek (vöröshagyma 46,4%, fokhagyma 2,8%), burgonyakeményítő, étkezési só, BÚZALISZT, napraforgóolaj, aromák, fűszerek (szerecsendió, koriander, feketebors, babérlevél, kurkuma), élesztőkivonat, cukor, fűszernövények (petrezselyemlevél, kakukkfű), gombalé-koncentrátum 1,0%, kukoricakeményítő.
Tartalmazhat TOJÁST, SZÓJÁT, TEJET, ZELLERT és MUSTÁRT.
per 100g | Egy adag készételben | RI %* | |
---|---|---|---|
Energia |
1238 kj 294 kcal |
1836 kj 439 kcal |
22 % |
Zsír | 4,5 g | 10,2 g | 15 % |
amelyből telített zsír | 0,6 g | 3,5 g | 18 % |
Szénhidrát | 51,7 g | 68,8 g | 26 % |
amelyből cukrok | 12,6 g | 3,5 g | 4 % |
Rost | 9,4 g | 5,8 g | - No Values |
Fehérje | 6,4 g | 17,3 g | 35 % |
Só | 13,1 g | 1,5 g | 25 % |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Glutén |
igen
|
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek | - No Values |
Tej |
igen
|
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) | - No Values |
Szója |
igen
|
Szójabab és abból készült termékek | - No Values |
Zeller |
igen
|
Zeller és abból készült termékek. | - No Values |
Diófélék |
nem
|
Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia és queenslandi dió és azokból készült termékek | - No Values |
Földimogyoró |
nem
|
Földimogyoró és abból készült termékek | - No Values |
Halak |
nem
|
Halak és azokból készült termékek | - No Values |
Rákfélék |
nem
|
Rákfélék és azokból készült termékek | - No Values |
Szezámmag |
nem
|
Szezámmag és abból készült termékek | - No Values |
Kén-dioxid |
nem
|
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben. | - No Values |
Mustár |
igen
|
Mustár és abból készült termékek. | - No Values |
Puhatestűek |
nem
|
Puhatestűek és abból készült termékek | - No Values |
Csillagfürt |
nem
|
Csillagfürt és abból készült termékek. | - No Values |
Tojás |
igen
|
Tojás és abból készült termékek | - No Values |
Igen – A termék tartalmazza vagy tartalmazhatja
Nem- A termék nem tartalmazza
N/A – nincs megadva
Friss hozzávalók:
250 g csiperke gomba
150 ml tejszín
150 ml víz
240 g tagliatelle tészta
1 ek. Olívaolaj
Elkészítés:
1. A gombát felkarikázzuk, majd 1 ek. olívaolajon 3 percig pirítjuk.
2. A tasak tartalmát elkeverjük a 150 ml vízzel és a 150 ml tejszínnel, majd a lepirított gombához adjuk.
3. Alacsony lángon, folyamatos keverés mellett forrástól számítva 3 perc alatt készre főzzük.
4. Főtt tagliatelle tésztával tálaljuk.