Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MAGGI Trattoria a Casa Gombás-sajtos penne alap

3
.

Termékinformáció

Krémes gombás-sajtos szósz és penne tészta, ezt hívjuk mi tökéletes párosnak. A Boscaiola egy kalsszikus olasz tésztaétel, melynek alapvető összetevője a gomba, de tájegységektől függően különböző elkészítési módokkal találkozunk, készíthetjük sonkával, paradicsomosan, vagy akár sajttal és tejszínnel is, ahogy azt a MAGGI Penne alla Boscaiola termékünknél is tettük. Ez egy nagyon egyszerű, ámde annál ízletesebb fogás, ha valami különlegessel szeretnénk feldobni a menüt. Elkészítését penne tésztával ajánljuk, melyet könnyedén beborít az ízletes és krémes szósz.

Kiszerelés: 29 g

A MAGGI Trattoria a Casa termékcsaládunk olyan ízletes, olaszos tésztaételeket rejt magában, amelyeket könnyedén akár otthon is elkészíthetünk, így nem kell lemondanunk az éttermi fogásokról sem.
Csak néhány friss hozzávaló és 15 perc kell, hogy ízletes és tápláló meleg étel kerüljön az asztalra.
5 féle tésztakülönlegeséggel olyan népszerű, olaszos ízvilágokat hoztuk el, mint a paradicsomos, négysajtos, tejszínes-gombás, amelyek inspirációt nyújtanak a mindennapokra.

Próbáljátok ki mind az 5 ízt!

.

Összetevők

sajtpor 16,5% (PARMEZÁN 1,3%), burgonyakeményítő, kukoricakeményítő, BÚZALISZT, zsíros TEJPOR, sovány TEJPOR, étkezési só, aromák (TEJJEL), gombalé-koncentrátum 4,0%, fokhagymapor, cukor, napraforgóolaj, élesztőkivonat, szárított hagymadarabok 1,4%, TEJSAVÓPOR, petrezselyem, étkezési sav (citromsav). A %-os értékek az összetevők termékben jelen levő mennyiségét jelentik.
Tartalmazhat TOJÁST, SZÓJÁT, ZELLERT és MUSTÁRT.

Több információ

.

Tápérték adatok

per 100g Egy adag készételben RI %*
Energia 1633 kj
388 kcal
1435 kj
343 kcal
17%
Zsír 13,2 g 4,1g 6%
amelyből telített zsír 7,1 g 1,7 g 8%
Szénhidrát 49,8 g 63,9 g 25%
amelyből cukrok 12,8 g 2,0 g 2%
Rost 1,1 g 3,3 g -
Fehérje 17,0 g 12,2 g 24%
9,1 g 0,90 g 15%
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
.

Allergének táblázat

Glutént
igen
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek
Tej
igen
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)
Szója
igen
Szójabab és abból készült termékek
Zeller
igen
Zeller és abból készült termékek.
Diófélék
nem
Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia és queenslandi dió és azokból készült termékek
Földimogyoró
nem
Földimogyoró és abból készült termékek
Halak
nem
Halak és azokból készült termékek
Rákfélék
nem
Rákfélék és azokból készült termékek
Szezámmag
nem
Szezámmag és abból készült termékek
Kén-dioxid
nem
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben.
Mustár
igen
Mustár és abból készült termékek.
Puhatestűek
nem
Puhatestűek és abból készült termékek
Csillagfürt
nem
Csillagfürt és abból készült termékek.
Tojás
igen
Tojás és abból készült termékek

Igen – A termék tartalmazza vagy tartalmazhatja
Nem- A termék nem tartalmazza
N/A – nincs megadva

.

Elkészítés

Friss hozzávalók:
50 ml tejszín
200 ml víz
240 g penne tészta

Elkészítés:
1. A tasak tartalmát elkeverjük 200 ml hideg vízben.
2. Alacsony lángon folyamatos keverés mellett felforraljuk és forrástól számítva 2 percig főzzük.
3. Ezt követően levesszük a tűzről és hozzáöntünk 50 ml tejszínt.
4. Alaposan megkeverjük majd főtt penne tésztával tálaljuk.

Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

Már értékelted ezt a receptet / terméket!

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10