Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés
  • Receptek
  • Termékek
  • Tippek és Ötletek
  • Hírek
  • A Maggiról
  • Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Fűszerkeverékek
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák, alaplevek
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
Maggi
Maggi
  • Keresés
  • Receptek
  • Termékek
  • Tippek és Ötletek
  • Hírek
  • A Maggiról
  • Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Fűszerkeverékek
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák, alaplevek
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék

MAGGI Sült Hal Zöldfűszeres mártásban alap

(2)
Vásárlás most
.

Termékinformáció

A rendszeres halfogyasztás számos pozitív élettani hatással bír. A MAGGI halas ételekhez ajánlott alapjai, inspirációt és új ötleteket biztosítanak a halfogyasztáshoz, még akkor is, ha kevés idő jut a főzésre, de valami finom és tápláló ételre vágyunk. Alapunkat fehér húsú tengeri halfilével ajánljuk, de bármilyen haltípussal elkészíthető.

Sült hal zöldfűszeres krémes mártásban metélőhagymával és petrezselyemmel sütőben sütve, hogy az ízek még jobban összeérjenek. Szempillantás alatt kész, garantáltan működik és mennyeien finom. Kell ennél több?

Próbáld ki a MAGGI tagliatelle krémes tejszínes szószban alapot is!
 

 

 

.

Összetevők

BÚZALISZT*, kukoricakeményítő, napraforgóolaj, jódozott só, maltodextrin, élesztőkivonat*, TEJFEHÉRJE-készítmény*, glükózszirup, zöldségek és fűszerek* 2,4% (fokhagyma, bors), emulgeálószer (lecitinek), cukor*, fehérbor-kivonat, fűszernövények 2% (snidling*, petrezselyem*, turbolya*, medvehagyma), spenót, aromák, étkezési sav (citromsav).
Tartalmazhat ZELLERT, TOJÁST, MUSTÁRT és SZÓJÁT.

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

Ropogós halfasírt zöldfűszeres mártással

Ropogós halfasírt zöldfűszeres mártással

45 perc Könnyű
Roston sült hal gombás-zöldfűszeres mártással

Roston sült hal gombás-zöldfűszeres mártással

30 perc Könnyű
Citromos-tejszínes garnélaleves

Citromos-tejszínes garnélaleves

50 perc Könnyű

További izgalmas receptek

Több információ

.

Tápérték adatok

per 100ml Egy adag készételben RI %*
Energia 1739 kj
414 kcal
1468 kj
351 kcal
18%
Zsír 17g 14.1 g 20%
amelyből telített zsírsavak 1,7g 6.4 g 32%
Szénhidrát 53,8g 15.6 6%
amelyből cukrok 4,5g 5 g 6%
Rost 2,5g 0.4 g -
Fehérje 9,3g 40.1 g 80%
Só 8,6g 1.9 g 32%
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
.

Allergének táblázat

AllergenItem AllergenStatus AllergenDescription
Mustár
igen
Mustár és abból készült termékek - No Values
Tej
igen
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) - No Values
Zeller
igen
Zeller és abból készült termékek. - No Values
Tojás
igen
Tojás és abból készült termékek - No Values
Glutén
igen
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek - No Values
Kén-dioxid
nem
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben. - No Values
Szezámmag
nem
Szezámmag és abból készült termékek - No Values
Rákfélék
nem
Rákfélék és azokból készült termékek - No Values
Halak
nem
Halak és azokból készült termékek - No Values
Földimogyoró
nem
Földimogyoró és abból készült termékek - No Values
Diófélék
nem
Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia és queenslandi dió és azokból készült termékek - No Values
Szója
igen
Szójabab és abból készült termékek - No Values
Csillagfürt
nem
Csillagfürt és abból készült termékek. - No Values

Igen – A termék tartalmazza vagy tartalmazhatja
Nem- A termék nem tartalmazza
N/A – nincs megadva

.

Elkészítés

Friss hozzávalók:
200 ml tejszín
400 g tengeri halfilé

Elkészítés:
1. A halszeleteket egy jénai tálba tesszük
2. A tasak tartalmát elkeverjük 50 ml vízzel és 200 ml tejszínnel, majd alacsony lángon folyamatos keverés mellett felfőzzük.
3. Az elkészült zöldfűszeres szószt a halszeletekre öntjük, majd előmelegített sütőben 200°C-on (légkeverés esetén 170°C-on) kb. 30 perc alatt készre sütjük.

Köszönjük az értékelésed!

Írd meg a véleményed!

Már értékelted ezt a receptet / terméket!

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET