Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MAGGI Sült Hal Zöldfűszeres mártásban alap

2
.

Termékinformáció

A rendszeres halfogyasztás számos pozitív élettani hatással bír. A MAGGI halas ételekhez ajánlott alapjai, inspirációt és új ötleteket biztosítanak a halfogyasztáshoz, még akkor is, ha kevés idő jut a főzésre, de valami finom és tápláló ételre vágyunk. Alapunkat fehér húsú tengeri halfilével ajánljuk, de bármilyen haltípussal elkészíthető.

Sült hal zöldfűszeres krémes mártásban metélőhagymával és petrezselyemmel sütőben sütve, hogy az ízek még jobban összeérjenek. Szempillantás alatt kész, garantáltan működik és mennyeien finom. Kell ennél több?

Próbáld ki a MAGGI tagliatelle krémes tejszínes szószban alapot is!
 

 

 

.

Összetevők

BÚZALISZT*, kukoricakeményítő, napraforgóolaj, jódozott só, maltodextrin, élesztőkivonat*, TEJFEHÉRJE-készítmény*, glükózszirup, zöldségek és fűszerek* 2,4% (fokhagyma, bors), emulgeálószer (lecitinek), cukor*, fehérbor-kivonat, fűszernövények 2% (snidling*, petrezselyem*, turbolya*, medvehagyma), spenót, aromák, étkezési sav (citromsav).
Tartalmazhat ZELLERT, TOJÁST, MUSTÁRT és SZÓJÁT.

Több információ

.

Tápérték adatok

per 100ml Egy adag készételben RI %*
Energia 1739 kj
414 kcal
1468 kj
351 kcal
18%
Zsír 17g 14.1 g 20%
amelyből telített zsírsavak 1,7g 6.4 g 32%
Szénhidrát 53,8g 15.6 6%
amelyből cukrok 4,5g 5 g 6%
Rost 2,5g 0.4 g -
Fehérje 9,3g 40.1 g 80%
8,6g 1.9 g 32%
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
.

Allergének táblázat

Mustár
igen
Mustár és abból készült termékek
Tej
igen
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)
Zeller
igen
Zeller és abból készült termékek.
Tojás
igen
Tojás és abból készült termékek
Glutén
igen
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek
Kén-dioxid
nem
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben.
Szezámmag
nem
Szezámmag és abból készült termékek
Rákfélék
nem
Rákfélék és azokból készült termékek
Halak
nem
Halak és azokból készült termékek
Földimogyoró
nem
Földimogyoró és abból készült termékek
Diófélék
nem
Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia és queenslandi dió és azokból készült termékek
Szója
igen
Szójabab és abból készült termékek
Csillagfürt
nem
Csillagfürt és abból készült termékek.

Igen – A termék tartalmazza vagy tartalmazhatja
Nem- A termék nem tartalmazza
N/A – nincs megadva

.

Elkészítés

Friss hozzávalók:
200 ml tejszín
400 g tengeri halfilé

Elkészítés:
1. A halszeleteket egy jénai tálba tesszük
2. A tasak tartalmát elkeverjük 50 ml vízzel és 200 ml tejszínnel, majd alacsony lángon folyamatos keverés mellett felfőzzük.
3. Az elkészült zöldfűszeres szószt a halszeletekre öntjük, majd előmelegített sütőben 200°C-on (légkeverés esetén 170°C-on) kb. 30 perc alatt készre sütjük.

Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

Már értékelted ezt a receptet / terméket!

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10