Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MAGGI Halas tagliatelle krémes tejszínes szószban alap

.

Termékinformáció

A rendszeres halfogyasztás számos pozitív élettani hatással bír. A MAGGI új halas ételekhez ajánlott alapjai, inspirációt és új ötleteket biztosítanak a halfogyasztáshoz, még akkor is ha kevés idő jut a főzésre, de valami finom és tápláló ételre vágyunk. Új alapunkat elsősorban fehér húsú tengeri hallal ajánljuk, de bármilyen haltípussal elkészíthető.

Szaftos halfalatok petrezselymes-krémes szósszal átitatott tagliatelle tésztával. Mennyeien hangzik, igaz?

TIPP:
Ha igazán különleges fogásra vágyunk elkészíthetjük lazaccal is, mely egy omega-3 zsírsavakban gazdag és emellett igazán ízletes alapanyag, ami nagyon népszerű a rendszeres halfogyasztók körében.

Próbáld ki másik limitált kiadású halas alapunkat is, a MAGGI Sült hal zöldfűszeres mártásban alapot.

 

.

Összetevők

burgonyakeményítő*, napraforgóolaj, BÚZALISZT*, jódozott só, , zöldségek és fűszerek* 8,9% (vöröshagyma, fokhagyma, feketebors, kurkuma, szerecsendió), cukor*, TEJCUKOR*, természetes aromák* (BÚZÁVAL, TEJJEL), étkezési só, fehérbor-kivonat, petrezselyem* 1,6%, , porított citromlé* 1,6%, TEJFEHÉRJE-készítmény*, természetes citrom aroma*.
Tartalmazhat ZELLERT, TOJÁST, MUSTÁRT és SZÓJÁT.
*Természetes összetevők.

Több információ

.

Tápérték adatok

per 100g Egy adag készételben RI %*
Energia 1651 kj
394 kcal
1678 kj
402 kcal
20%
Zsír 19.2 g 10.4 g 15%
amelyből telített zsír 1.8 g 2.7 g 13%
Szénhidrát 46.3 g 49.1 19%
amelyből cukrok 11.3 g 6.7 g 7%
Rost 1.5 g 3.6 g -
Fehérje 7,8 g 27.3 g 55%
16.8 g 2.5 g 41%
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
.

Allergének táblázat

Mustár
igen
Mustár és abból készült termékek
Tej
igen
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)
Zeller
igen
Zeller és abból készült termékek.
Tojás
igen
Tojás és abból készült termékek
Szója
igen
Szójabab és abból készült termékek
Glutén
igen
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek
Kén-dioxid
nem
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben.
Szezámmag
nem
Szezámmag és abból készült termékek
Rákfélék
nem
Rákfélék és azokból készült termékek
Halak
nem
Halak és azokból készült termékek
Földimogyoró
nem
Földimogyoró és abból készült termékek
Diófélék
nem
Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia és queenslandi dió és azokból készült termékek
Csillagfürt
nem
Csillagfürt és abból készült termékek.

Igen – A termék tartalmazza vagy tartalmazhatja
Nem- A termék nem tartalmazza
N/A – nincs megadva

.

Elkészítés

Friss hozzávalók:
100 ml tejszín
300 g tengeri halfilé (friss vagy fagyasztott)
150 g tagliatelle tészta
2 db póréhagyma
1 ek. Olaj

Elkészítés:
1. A halat kisebb darabokra, a póréhagymát karikára vágjuk, majd 1 ek. Olajon lepirítjuk. Félretesszük és melegen tartjuk.
2. A tasak tartalmát 700 ml vízbe öntjük, elkeverjük majd felforraljuk. Ha felforrt beletesszük a tagliatelle tésztát és 8-10 perc alatt készre főzzük.
3. Ezt követően hozzáöntünk 100 ml tejszínt és a lepirított halfilét és póréhagymát. 2 percig melegen tartjuk, ezt követően fogyasztható.

Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

Már értékelted ezt a receptet / terméket!

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10