Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vargányás “sólet” (árpagyöngy) kacsacombbal

0
70 perc
Közepes

Hozzávalók

-
2 adag
+

Ezt az ételt 2 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

800 ml
víz
2 db
kacsacomb
10 db
csiperke gomba
10 g
rozmaring
2 db
tojás
20 g
vaj

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
702.83 kcal
Fehérje
65.82 g
Szénhidrát
48.28 g
Telített zsírok
11.04 g
Zsír
25.95 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

70 perc
1. lépés
20 perc
Öntsünk egy lábasba 800 ml vizet, és a Kaszotto mindkét tasakjának tartalmát keverjük hozzá és forraljuk fel. Főzzük alacsony lángon fedő alatt 25 percig, alkalmanként keverjük meg. Vegyük le az edényt a tűzről, adjuk hozzá a 20 g vajat, keverjük össze és hagyjuk állni lefedve 5 percig.
2. lépés
35 perc
A kacsacombokat bedörzsöljük egy kis olajjal és a rozmaringgal és aranybarnára sütjük 170 fokon.
3. lépés
5 perc
A csiperkegombát vékony szeletekre vágjuk és egy kis rozmaring hozzáadásával meggrillezzük.
4 lépés
9 perc
A tojásokat 9 percig főzzük, majd megpucoljuk és kettévágjuk.
5. lépés
1 perc
Melegen tálaljuk. Jó étvágyat!
Vargányás “sólet” (árpagyöngy) kacsacombbal

1. lépés 5

Öntsünk egy lábasba 800 ml vizet, és a Kaszotto mindkét tasakjának tartalmát keverjük hozzá és forraljuk fel. Főzzük alacsony lángon fedő alatt 25 percig, alkalmanként keverjük meg. Vegyük le az edényt a tűzről, adjuk hozzá a 20 g vajat, keverjük össze és hagyjuk állni lefedve 5 percig.

Vargányás “sólet” (árpagyöngy) kacsacombbal

2. lépés 5

A kacsacombokat bedörzsöljük egy kis olajjal és a rozmaringgal és aranybarnára sütjük 170 fokon.

Vargányás “sólet” (árpagyöngy) kacsacombbal

3. lépés 5

A csiperkegombát vékony szeletekre vágjuk és egy kis rozmaring hozzáadásával meggrillezzük.

Vargányás “sólet” (árpagyöngy) kacsacombbal

4 lépés 5

A tojásokat 9 percig főzzük, majd megpucoljuk és kettévágjuk.

Vargányás “sólet” (árpagyöngy) kacsacombbal

5. lépés 5

Melegen tálaljuk. Jó étvágyat!

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév