A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A tésztát enyhén sós forrásban lévő vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
2. lépés
3 perc
Az aszalt paradicsomot feldaraboljuk.
3. lépés
7 perc
A Maggi Halas alapot elkeverjük a tejszínnel és a vízzel, hozzáadjuk a tonhalkonzervet, az aszalt paradicsomot és az egészet felforraljuk és 3-4 percig főzzük.
4. lépés
2 perc
A leszűrt tésztát a szósszal tálaljuk.
1. lépés
4
A tésztát enyhén sós forrásban lévő vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
2. lépés
4
Az aszalt paradicsomot feldaraboljuk.
3. lépés
4
A Maggi Halas alapot elkeverjük a tejszínnel és a vízzel, hozzáadjuk a tonhalkonzervet, az aszalt paradicsomot és az egészet felforraljuk és 3-4 percig főzzük.
Hozzászólások 0