Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sütőtökös-gombás árparizottó

0
72 perc
Könnyű
Itt egy szuper példa arra, hogyan rejts el még több zöldséget az ételekben. A sült sütőtököt turmixold össze és keverd bele az árparizottóba, így nem csak pompás színe lesz az ételnek, de láthatatlan zöldséggel is felturbóztad!

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

40 dkg
sütőtök
800 ml
víz
20 g
vaj
2 ek
olaj
15 dkg
gomba
1 csokor
petrezselyem zöld
1 csipet
1 csipet
feketebors

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
245.02 kcal
Fehérje
5.29 g
Szénhidrát
30.02 g
Telített zsírok
6.33 g
Zsír
12.19 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

72 perc
1. lépés
30 perc
A sütőtököt felvágjuk, a magházát kikaparjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. 200 fokos sütőben 25-30 percig sütjük, amíg puha nem lesz.
2. lépés
5 perc
Ezután kikaparjuk a sütőtök húsát, majd botmixerrel pürésítjük.
3. lépés
25 perc
A MAGGI Kaszottót az alábbiak szerint elkészítjük: A 800 ml vizet egy lábasba töltjük és hozzáadjuk mindkét tasak tartalmát. Összekeverjük és felforraljuk, majd alacsony lángon fedő alatt főzzük 25 percig. Alkalmanként megkeverjük.
4. lépés
2 perc
Levesszük az edényt a tűzről, hozzáadjuk a 20 gramm vajat és a sütőtökpürét, majd összekeverjük.
5. lépés
5 perc
A friss gombákat alaposan megmossuk, konyhai papírtörlőn megszárítjuk.
6. lépés
5 perc
Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, majd nagy lángon megpirítjuk rajta a gombát. Végül apróra vágott friss petrezselyemmel, sóval és borssal ízesítjük, majd az árparizottóhoz keverve tálaljuk.
Sütőtökös-gombás árparizottó

1. lépés 6

A sütőtököt felvágjuk, a magházát kikaparjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. 200 fokos sütőben 25-30 percig sütjük, amíg puha nem lesz.

Sütőtökös-gombás árparizottó

2. lépés 6

Ezután kikaparjuk a sütőtök húsát, majd botmixerrel pürésítjük.

Sütőtökös-gombás árparizottó

3. lépés 6

A MAGGI Kaszottót az alábbiak szerint elkészítjük: A 800 ml vizet egy lábasba töltjük és hozzáadjuk mindkét tasak tartalmát. Összekeverjük és felforraljuk, majd alacsony lángon fedő alatt főzzük 25 percig. Alkalmanként megkeverjük.

Sütőtökös-gombás árparizottó

4. lépés 6

Levesszük az edényt a tűzről, hozzáadjuk a 20 gramm vajat és a sütőtökpürét, majd összekeverjük.

Sütőtökös-gombás árparizottó

5. lépés 6

A friss gombákat alaposan megmossuk, konyhai papírtörlőn megszárítjuk.

Sütőtökös-gombás árparizottó

6. lépés 6

Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, majd nagy lángon megpirítjuk rajta a gombát. Végül apróra vágott friss petrezselyemmel, sóval és borssal ízesítjük, majd az árparizottóhoz keverve tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév