A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Keverjük el a szójaszószt és az olajat. Adjuk hozzá a kurkumát, édes paprikát, az apróra vágott fokhagymát, majd ízesítsük Maggi Házias levesalappal, egy kis sóval és borssal. Az így kapott szósszal pácoljuk be a csirkecombokat, majd hagyjuk állni legalább 30 percig.
2. lépés
60 perc
A csirkét tegyük egy tepsibe, majd előmelegített sütőben 180 fokon, körülbelül 30 percig süssük. Ezt követően vegyük ki a csirkecombokat, kenjük meg THOMY édes-savanyú szósszal, szórjuk meg szezámmaggal, majd süssük további 15-30 percen át, amíg a csirke megpuhul.
3. lépés
5 perc
Újhagymával tálaljuk.
1. lépés
3
Keverjük el a szójaszószt és az olajat. Adjuk hozzá a kurkumát, édes paprikát, az apróra vágott fokhagymát, majd ízesítsük Maggi Házias levesalappal, egy kis sóval és borssal. Az így kapott szósszal pácoljuk be a csirkecombokat, majd hagyjuk állni legalább 30 percig.
2. lépés
3
A csirkét tegyük egy tepsibe, majd előmelegített sütőben 180 fokon, körülbelül 30 percig süssük. Ezt követően vegyük ki a csirkecombokat, kenjük meg THOMY édes-savanyú szósszal, szórjuk meg szezámmaggal, majd süssük további 15-30 percen át, amíg a csirke megpuhul.