Ezt az ételt 8 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Daraboljuk fel a sertésbordát, majd ízesítsük sóval és borssal.
Dörzsöljük be a bordákat fokhagymaporral, vöröshagymaporral, fűszerpaprikával és Maggi Húsvarázs ételízesítővel.
Pácoljuk be a fűszerezett húsokat a THOMY BBQ szósszal, majd pihentessük őket legalább 30 percig a hűtőben. A legjobb, ha egy éjszakáig állni hagyjuk.
Helyezzük a bordákat egy hőálló edénybe, takarjuk le alufóliával, majd süssük 150 fokon egy órán át. Ezt követően vegyük le róla az alufóliát, majd süsssük további 30-40 percig, amíg a hús meg nem puhul. Opcionálisan 15 perccel korábban meglocsolhatjuk még BBQ szósszal, és karamellizálhatjuk.
Tálaljuk BBQ szósszal, majd ízesítsük fekete borssal, sóval és ecettel. Köretként kivalóan illik hozzá a sült burgonya, de fogyaszthatjuk friss, idényzöldségekből készült salátával is.