Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Roston sült hal gombás-zöldfűszeres mártással

4
30perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

40 dkg
halfilé
1 csipet
1 csipet
feketebors
2 ek
olaj
25 dkg
gomba
2.5 dl
tejszín
1.5 dl
víz

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
233.29 kcal
Szénhidrát
6.68 g
Fehérje
18.14 g
Zsír
14.87 g
Telített zsírok
4.95 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

30 perc
1. lépés
10 perc
A halszeleteket sózzuk-borsozzuk, majd felhevítjük egy serpenyőben az olajat és oldalanként 5 perc alatt megpirítjuk benne a halszeleteket. Ha elkészültek, óvatosan kiszedjük őket és félretesszük.
2. lépés
10 perc
Ugyanebben a serpenyőben megpirítjuk a szeletekre vágott gombát. Ha szükséges, az olajat pótoljuk.
3. lépés
5 perc
A tejszínt a vízzel elkeverjük, majd hozzáadjuk a Maggi Sült hal zöldfűszeres mártásban alap tasak tartalmát és kézi habverővel simára dolgozzuk. Az egészet a pirított gombára öntjük és forrástól számítva öt percig főzzük.
4. lépés
5 perc
A sült halszeleteket a zöldfűszeres-gombás szósszal leöntve tálaljuk.
Roston sült hal gombás-zöldfűszeres mártással

1. lépés 4

A halszeleteket sózzuk-borsozzuk, majd felhevítjük egy serpenyőben az olajat és oldalanként 5 perc alatt megpirítjuk benne a halszeleteket. Ha elkészültek, óvatosan kiszedjük őket és félretesszük.

Roston sült hal gombás-zöldfűszeres mártással

2. lépés 4

Ugyanebben a serpenyőben megpirítjuk a szeletekre vágott gombát. Ha szükséges, az olajat pótoljuk.

Roston sült hal gombás-zöldfűszeres mártással

3. lépés 4

A tejszínt a vízzel elkeverjük, majd hozzáadjuk a Maggi Sült hal zöldfűszeres mártásban alap tasak tartalmát és kézi habverővel simára dolgozzuk. Az egészet a pirított gombára öntjük és forrástól számítva öt percig főzzük.

Roston sült hal gombás-zöldfűszeres mártással

4. lépés 4

A sült halszeleteket a zöldfűszeres-gombás szósszal leöntve tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév