Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrezselymes-fokhagymás gomba

0
30 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

70 dkg
csiperkegomba
1 csokor
petrezselyem
4 ek
olívaolaj

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
181.16 kcal
Szénhidrát
9.9 g
Fehérje
4.46 g
Zsír
15 g
Telített zsírok
2.08 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

30 perc
1. lépés
5 perc
A gombákat alaposan megmossuk, a nagyobbakat felezzük.
2. lépés
10 perc
Egy nagy serpenyőben felforrósítsuk az olajat és rádobjuk a gombát, majd nagy lángon megpirítjuk. Fontos, hogy nagy serpenyőt válasszunk, hogy a gombákat kényelmesen tudjuk majd összeforgatni a petrezselyemmel.
3. lépés
10 perc
Hozzáadjuk a fűszerkeveréket és saját levében, 8-10 perc alatt addig sütjük, míg a leve elpárolog.
4. lépés
5 perc
Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyem 3/4-ét, a gombát alaposan átforgatjuk benne, majd melegen vagy langyosan tálaljuk. Ekkor még meglocsolhatjuk egy kevés extra szűz olívaolajjal is, hogy a fűszeres szaftot az utolsó cseppig ki lehessen tunkolni mellőle.
Petrezselymes-fokhagymás gomba

1. lépés 4

A gombákat alaposan megmossuk, a nagyobbakat felezzük.

Petrezselymes-fokhagymás gomba

2. lépés 4

Egy nagy serpenyőben felforrósítsuk az olajat és rádobjuk a gombát, majd nagy lángon megpirítjuk. Fontos, hogy nagy serpenyőt válasszunk, hogy a gombákat kényelmesen tudjuk majd összeforgatni a petrezselyemmel.

Petrezselymes-fokhagymás gomba

3. lépés 4

Hozzáadjuk a fűszerkeveréket és saját levében, 8-10 perc alatt addig sütjük, míg a leve elpárolog.

Petrezselymes-fokhagymás gomba

4. lépés 4

Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyem 3/4-ét, a gombát alaposan átforgatjuk benne, majd melegen vagy langyosan tálaljuk. Ekkor még meglocsolhatjuk egy kevés extra szűz olívaolajjal is, hogy a fűszeres szaftot az utolsó cseppig ki lehessen tunkolni mellőle.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév