A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Üssük a tojásokat egy tálba, adjuk hozzá a lisztet, a sajtot és a borsot. Keverjük jól össze.
3. lépés
5 perc
Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát a MAGGI folyékony ételízesítővel. Amikor a hagyma megpirult, adjuk hozzá a gombát.
4. lépés
5 perc
Az egészet addig pároljuk, amíg a gomba és a hagyma enyhén megpirul. Ezután adjuk hozzá a spenótot, majd pároljuk egy darabig, amíg megpuhul.
5. lépés
5 perc
Öntsük a tojásokat a serpenyőbe, fedjük le. Az omlett akkor lesz kész, amikor a teteje kb. 4-5 perc után nagyon alacsony hőfokon megdermed.
1. lépés
5
Tisztítsuk meg a gombát, szeleteljük fel.
2. lépés
5
Üssük a tojásokat egy tálba, adjuk hozzá a lisztet, a sajtot és a borsot. Keverjük jól össze.
3. lépés
5
Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát a MAGGI folyékony ételízesítővel. Amikor a hagyma megpirult, adjuk hozzá a gombát.
4. lépés
5
Az egészet addig pároljuk, amíg a gomba és a hagyma enyhén megpirul. Ezután adjuk hozzá a spenótot, majd pároljuk egy darabig, amíg megpuhul.
5. lépés
5
Öntsük a tojásokat a serpenyőbe, fedjük le. Az omlett akkor lesz kész, amikor a teteje kb. 4-5 perc után nagyon alacsony hőfokon megdermed.
Hozzászólások 0