Négysajtos Arancini (klasszikus olasz street food)
(0)
30 perc
Könnyű
Mi mindent lehet kezdeni a MAGGI Kaszotto alapokkal? Ennél a receptünknél például bepanírozzuk, és kisütjük. Nézd meg, hogyan készül ez a különleges, vegetáriánus étel!
Hozzávalók
4
adag
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A MAGGI Kaszottót az alábbiak szerint elkészítjük: A kölest átöblítjük hideg vízzel, majd ráöntünk annyi forró vizet, ami éppen ellepi. Ezután félretesszük.
2. lépés
10 perc
A köleshez hozzáadunk 800 ml vizet, illetve a szószos tasak tartalmát, összekeverjük, és felforraljuk. Alacsony lángon főzzük 10 percig fedő alatt, alkalmanként megkeverjük.
3. lépés
1 perc
Levesszük az edényt a tűzről, hozzáadjuk a 20 g vajat és összekeverjük.
4. lépés
3 perc
Az elkészült Kaszottot összekeverjük a tojásokkal, a petrezselyemmel és annyi kenyérmorzsával, hogy formázható állaga legyen, és sóval borssal ízlés szerint ízesítjük.
5. lépés
12 perc
A megszokott módon (tojás, liszt, zsemlemorzsa) bepanírozzuk, majd forró olajban kisütjük.
6. lépés
1 perc
Salátával tálaljuk.
1. lépés
6
A MAGGI Kaszottót az alábbiak szerint elkészítjük: A kölest átöblítjük hideg vízzel, majd ráöntünk annyi forró vizet, ami éppen ellepi. Ezután félretesszük.
2. lépés
6
A köleshez hozzáadunk 800 ml vizet, illetve a szószos tasak tartalmát, összekeverjük, és felforraljuk. Alacsony lángon főzzük 10 percig fedő alatt, alkalmanként megkeverjük.
3. lépés
6
Levesszük az edényt a tűzről, hozzáadjuk a 20 g vajat és összekeverjük.
4. lépés
6
Az elkészült Kaszottot összekeverjük a tojásokkal, a petrezselyemmel és annyi kenyérmorzsával, hogy formázható állaga legyen, és sóval borssal ízlés szerint ízesítjük.
5. lépés
6
A megszokott módon (tojás, liszt, zsemlemorzsa) bepanírozzuk, majd forró olajban kisütjük.