Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Négysajtos Arancini (klasszikus olasz street food)

0
30 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 ek
olaj
2 dkg
vaj
4 dl
víz
4 db
tojás
10 dkg
liszt
20 dkg
zsemlemorzsa
1 fej
saláta
1 csokor
petrezselyem

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
576.69 kcal
Fehérje
22.01 g
Szénhidrát
79.19 g
Telített zsírok
6.87 g
Zsír
18.78 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

30 perc
1. lépés
3 perc
A MAGGI Kaszottót az alábbiak szerint elkészítjük: A kölest átöblítjük hideg vízzel, majd ráöntünk annyi forró vizet, ami éppen ellepi. Ezután félretesszük.
2. lépés
10 perc
A köleshez hozzáadunk 800 ml vizet, illetve a szószos tasak tartalmát, összekeverjük, és felforraljuk. Alacsony lángon főzzük 10 percig fedő alatt, alkalmanként megkeverjük.
3. lépés
1 perc
Levesszük az edényt a tűzről, hozzáadjuk a 20 g vajat és összekeverjük.
4. lépés
3 perc
Az elkészült Kaszottot összekeverjük a tojásokkal, a petrezselyemmel és annyi kenyérmorzsával, hogy formázható állaga legyen, és sóval borssal ízlés szerint ízesítjük.
5. lépés
12 perc
A megszokott módon (tojás, liszt, zsemlemorzsa) bepanírozzuk, majd forró olajban kisütjük.
6. lépés
1 perc
Salátával tálaljuk.
Négysajtos Arancini (klasszikus olasz street food)

1. lépés 6

A MAGGI Kaszottót az alábbiak szerint elkészítjük: A kölest átöblítjük hideg vízzel, majd ráöntünk annyi forró vizet, ami éppen ellepi. Ezután félretesszük.

Négysajtos Arancini (klasszikus olasz street food)

2. lépés 6

A köleshez hozzáadunk 800 ml vizet, illetve a szószos tasak tartalmát, összekeverjük, és felforraljuk. Alacsony lángon főzzük 10 percig fedő alatt, alkalmanként megkeverjük.

Négysajtos Arancini (klasszikus olasz street food)

3. lépés 6

Levesszük az edényt a tűzről, hozzáadjuk a 20 g vajat és összekeverjük.

Négysajtos Arancini (klasszikus olasz street food)

4. lépés 6

Az elkészült Kaszottot összekeverjük a tojásokkal, a petrezselyemmel és annyi kenyérmorzsával, hogy formázható állaga legyen, és sóval borssal ízlés szerint ízesítjük.

Négysajtos Arancini (klasszikus olasz street food)

5. lépés 6

A megszokott módon (tojás, liszt, zsemlemorzsa) bepanírozzuk, majd forró olajban kisütjük.

Négysajtos Arancini (klasszikus olasz street food)

6. lépés 6

Salátával tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév