Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minestrone (olasz zöldségleves) gombás húsgolyóval

0
36 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

2 fej
vöröshagyma
700 ml
víz
25 g
vaj
1 db
hámozott paradicsom konzerv
200 g
darált hús
1 db
sárgarépa
100 g
zeller
1 db
fehérrépa
80 g
zöldborsó
10 g
bazsalikom
50 g
parmezán sajt
2 db
tojás
1 csipet
1 csipet
feketebors

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
439.04 kcal
Fehérje
21.98 g
Szénhidrát
43.66 g
Telített zsírok
8.89 g
Zsír
20.36 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

36 perc
1. lépés
15 perc
Az összevágott hagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk. Adjuk hozzá a rizst, pirítsuk össze a hagymával 30 másodpercig folyamatos kevergetés közben. Adjunk hozzá 700 ml hideg vizet, a szószos tasak tartalmát, keverjük össze, és forraljuk fel. Közepes lángon főzzük 15 percig kevergetés mellett. Ezután vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a vajat, alaposan keverjük össze és hagyjuk állni lefedve 5 percig.
2. lépés
5 perc
1 darab aprított vöröshagymát, 2 darab tojást, a darált húst és 3 darab felaprított csiperkegombát összekeverünk. Sóval és borssal ízesítjük, majd gombócokat formázunk belőle.
3. lépés
5 perc
A répát, zellert, fehérrépát és a zöldborsót megdinszteljük, majd leöntjük a paradicsomkonzervvel.
4. lépés
10 perc
Amikor a zöldségek kezdenek megpuhulni, belerakjuk a gombócokat és megfőzzük.
5. lépés
1 perc
Reszelt parmazán sajttal és friss bazsalikom levéllel tálaljuk.
Minestrone (olasz zöldségleves) gombás húsgolyóval

1. lépés 5

Az összevágott hagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk. Adjuk hozzá a rizst, pirítsuk össze a hagymával 30 másodpercig folyamatos kevergetés közben. Adjunk hozzá 700 ml hideg vizet, a szószos tasak tartalmát, keverjük össze, és forraljuk fel. Közepes lángon főzzük 15 percig kevergetés mellett. Ezután vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a vajat, alaposan keverjük össze és hagyjuk állni lefedve 5 percig.

Minestrone (olasz zöldségleves) gombás húsgolyóval

2. lépés 5

1 darab aprított vöröshagymát, 2 darab tojást, a darált húst és 3 darab felaprított csiperkegombát összekeverünk. Sóval és borssal ízesítjük, majd gombócokat formázunk belőle.

Minestrone (olasz zöldségleves) gombás húsgolyóval

3. lépés 5

A répát, zellert, fehérrépát és a zöldborsót megdinszteljük, majd leöntjük a paradicsomkonzervvel.

Minestrone (olasz zöldségleves) gombás húsgolyóval

4. lépés 5

Amikor a zöldségek kezdenek megpuhulni, belerakjuk a gombócokat és megfőzzük.

Minestrone (olasz zöldségleves) gombás húsgolyóval

5. lépés 5

Reszelt parmazán sajttal és friss bazsalikom levéllel tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév