
Minestrone (olasz zöldségleves) gombás húsgolyóval
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Tápértékek megjelenítése
Elkészítés
1. lépés
15 perc2. lépés
5 perc3. lépés
5 perc4. lépés
10 perc5. lépés
1 perc
1. lépés 5
Az összevágott hagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk. Adjuk hozzá a rizst, pirítsuk össze a hagymával 30 másodpercig folyamatos kevergetés közben. Adjunk hozzá 700 ml hideg vizet, a szószos tasak tartalmát, keverjük össze, és forraljuk fel. Közepes lángon főzzük 15 percig kevergetés mellett. Ezután vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a vajat, alaposan keverjük össze és hagyjuk állni lefedve 5 percig.

2. lépés 5
1 darab aprított vöröshagymát, 2 darab tojást, a darált húst és 3 darab felaprított csiperkegombát összekeverünk. Sóval és borssal ízesítjük, majd gombócokat formázunk belőle.

3. lépés 5
A répát, zellert, fehérrépát és a zöldborsót megdinszteljük, majd leöntjük a paradicsomkonzervvel.

4. lépés 5
Amikor a zöldségek kezdenek megpuhulni, belerakjuk a gombócokat és megfőzzük.

5. lépés 5
Reszelt parmazán sajttal és friss bazsalikom levéllel tálaljuk.
Recept letöltése
LetöltésFedezz fel még többet!
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!
.
Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.
Hozzászólások 0