Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mexikói édesburgonya hasábok joghurtos mártogatóssal

0
35 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 tasak
Maggi Mexikói chilis bab alap
1 csipet
feketebors
1 ek
snidling
300 g
natúr joghurt
15 g
porcukor
3 csepp
citromlé
80 g
olívaolaj
1 gerezd
fokhagyma
1 csipet
1 kg
édesburgonya

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
498.37 kcal
Fehérje
9.52 g
Szénhidrát
62.53 g
Telített zsírok
3.79 g
Zsír
25.94 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

35 perc
1. lépés
5 perc
Az édesburgonyát meghámozzuk, megmossuk és hasábokra vágjuk.
2. lépés
5 perc
Rászórjuk a Maggi Mexikói chilis bab alapot, ráöntjük az olívaolajat, sózzuk és alaposan összeforgatjuk, hogy a hasábokat mindenhol bevonják a fűszerek.
3. lépés
20 perc
Sütőpapírral borított tepsire rendezzük és 190 fokos sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
4. lépés
5 perc
A natúr joghurtot ízesítjük sóval, borssal, néhány csepp citromlével és egy kevés porcukorral vagy eritrittel. Belekeverjük a nagyon apróra vágott fokhagymát és a snidlinget is.
Mexikói édesburgonya hasábok joghurtos mártogatóssal

1. lépés 4

Az édesburgonyát meghámozzuk, megmossuk és hasábokra vágjuk.

Mexikói édesburgonya hasábok joghurtos mártogatóssal

2. lépés 4

Rászórjuk a Maggi Mexikói chilis bab alapot, ráöntjük az olívaolajat, sózzuk és alaposan összeforgatjuk, hogy a hasábokat mindenhol bevonják a fűszerek.

Mexikói édesburgonya hasábok joghurtos mártogatóssal

3. lépés 4

Sütőpapírral borított tepsire rendezzük és 190 fokos sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.

Mexikói édesburgonya hasábok joghurtos mártogatóssal

4. lépés 4

A natúr joghurtot ízesítjük sóval, borssal, néhány csepp citromlével és egy kevés porcukorral vagy eritrittel. Belekeverjük a nagyon apróra vágott fokhagymát és a snidlinget is.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév