Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mediterrán csicseriborsó saláta

0
30 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

2 doboz
csicseriborsó
10 g
aszalt paradicsom
0.5 fej
saláta
0.5 dl
olívaolaj

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
394.43 kcal
Fehérje
7.54 g
Szénhidrát
22.26 g
Telített zsírok
9.53 g
Zsír
31.7 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

30 perc
1. lépés
4 perc
Ha száraz csicseriborsót használunk, előző este áztassuk be, majd az elkészítés előtt főzzük puhára és szűrjük le. Konzervnél egyszerűen öntsük le a levét, és már készíthetjük is a fogást.
2. lépés
10 perc
Melegítsük meg az olívaolajat az apróra vágott aszalt paradicsommal együtt, majd adjuk hozzá a csicseriborsót és a fűszerkeveréket.
3. lépés
15 perc
Kevergessük addig, míg egyenletesen bevonja a fűszeres szósz a csicseriborsót és kissé átmelegszik.
4. lépés
1 perc
Langyosan tálaljuk hús mellé, de hidegen fogyaszthatjuk salátaként egy pohár borral, pirítóssal.
Mediterrán csicseriborsó saláta

1. lépés 4

Ha száraz csicseriborsót használunk, előző este áztassuk be, majd az elkészítés előtt főzzük puhára és szűrjük le. Konzervnél egyszerűen öntsük le a levét, és már készíthetjük is a fogást.

Mediterrán csicseriborsó saláta

2. lépés 4

Melegítsük meg az olívaolajat az apróra vágott aszalt paradicsommal együtt, majd adjuk hozzá a csicseriborsót és a fűszerkeveréket.

Mediterrán csicseriborsó saláta

3. lépés 4

Kevergessük addig, míg egyenletesen bevonja a fűszeres szósz a csicseriborsót és kissé átmelegszik.

Mediterrán csicseriborsó saláta

4. lépés 4

Langyosan tálaljuk hús mellé, de hidegen fogyaszthatjuk salátaként egy pohár borral, pirítóssal.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév