Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marharagu padlizsánnal

0
50 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

60 dkg
marhalábszár
10 dkg
bacon
60 dkg
padlizsán
4 dl
forró víz
6 ek
olaj
2 dl
vörösbor
1 tk

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
611.89 kcal
Fehérje
34.72 g
Szénhidrát
22.19 g
Telített zsírok
7.16 g
Zsír
36.73 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

50 perc
1. lépés
5 perc
A baconkockákat megpirítjuk 4 evőkanál olajon, majd kivesszük és félrerakjuk.
2. lépés
5 perc
A visszamaradt, felforrósított zsiradékra rádobjuk a padlizsánkockákat, majd 4-5 perc pirítás után félrerakjuk.
3. lépés
10 perc
Két evőkanál felforrósított olajon fehéredésig pirítjuk a húst, majd hozzáadjuk a MAGGI Húsimádó Bolognai Spagetti alapot, a vizet, a vörösbort és a sót.
4. lépés
20 perc
Fedővel szorosan lefedve pároljuk, amíg a hús megpuhul. Sokszor ellenőrizzük és szükség esetén a vizet mindig pótoljuk, nehogy leégjen.
5. lépés
10 perc
A főzés végén tegyük vissza a hús mellé a baconkockákat és a padlizsánt, majd még tíz percig forraljuk az egészet össze, hogy a szósz is besűrűsödjön.
Marharagu padlizsánnal

1. lépés 5

A baconkockákat megpirítjuk 4 evőkanál olajon, majd kivesszük és félrerakjuk.

Marharagu padlizsánnal

2. lépés 5

A visszamaradt, felforrósított zsiradékra rádobjuk a padlizsánkockákat, majd 4-5 perc pirítás után félrerakjuk.

Marharagu padlizsánnal

3. lépés 5

Két evőkanál felforrósított olajon fehéredésig pirítjuk a húst, majd hozzáadjuk a MAGGI Húsimádó Bolognai Spagetti alapot, a vizet, a vörösbort és a sót.

Marharagu padlizsánnal

4. lépés 5

Fedővel szorosan lefedve pároljuk, amíg a hús megpuhul. Sokszor ellenőrizzük és szükség esetén a vizet mindig pótoljuk, nehogy leégjen.

Marharagu padlizsánnal

5. lépés 5

A főzés végén tegyük vissza a hús mellé a baconkockákat és a padlizsánt, majd még tíz percig forraljuk az egészet össze, hogy a szósz is besűrűsödjön.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév