A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A halpogácsa összes hozzávalóját egy késes betétű robotgépbe tesszük és alaposan összeaprítjuk. Egy jól formázható, fasírt állagú masszát kell kapnunk. Ha túl híg lenne, adjuk hozzá még zsemlemorzsát.
2. lépés
15 perc
A masszából gombócokat formázunk, kissé kilapítjuk őket, hogy könnyebben átsüljenek. Egy serpenyőben olajat hevítünk és mindkét oldalukat aranybarnára pirítjuk.
3. lépés
3 perc
A MAGGI Kaszottót az alábbiak szerint elkészítjük: A kölest átöblítjük hideg vízzel, majd ráöntünk annyi forró vizet, ami éppen ellepi. Ezután félretesszük.
4. lépés
10 perc
A köleshez hozzáadunk 800 ml vizet, illetve a szószos tasak tartalmát, összekeverjük, és felforraljuk. Alacsony lángon főzzük 10 percig fedő alatt, alkalmanként megkeverjük.
5. lépés
2 perc
Levesszük az edényt a tűzről, hozzáadjuk a 20 gramm vajat és összekeverjük.
6. lépés
2 perc
A kisült fasírtokat a kaszottóval együtt tálaljuk.
1. lépés
6
A halpogácsa összes hozzávalóját egy késes betétű robotgépbe tesszük és alaposan összeaprítjuk. Egy jól formázható, fasírt állagú masszát kell kapnunk. Ha túl híg lenne, adjuk hozzá még zsemlemorzsát.
2. lépés
6
A masszából gombócokat formázunk, kissé kilapítjuk őket, hogy könnyebben átsüljenek. Egy serpenyőben olajat hevítünk és mindkét oldalukat aranybarnára pirítjuk.
3. lépés
6
A MAGGI Kaszottót az alábbiak szerint elkészítjük: A kölest átöblítjük hideg vízzel, majd ráöntünk annyi forró vizet, ami éppen ellepi. Ezután félretesszük.
4. lépés
6
A köleshez hozzáadunk 800 ml vizet, illetve a szószos tasak tartalmát, összekeverjük, és felforraljuk. Alacsony lángon főzzük 10 percig fedő alatt, alkalmanként megkeverjük.
5. lépés
6
Levesszük az edényt a tűzről, hozzáadjuk a 20 gramm vajat és összekeverjük.
6. lépés
6
A kisült fasírtokat a kaszottóval együtt tálaljuk.
Hozzászólások 0