Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés
  • Receptek
  • Termékek
  • Tippek és Ötletek
  • Hírek
  • A Maggiról
  • Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Fűszerkeverékek
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák, alaplevek
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
Maggi
Maggi
  • Keresés
  • Receptek
  • Termékek
  • Tippek és Ötletek
  • Hírek
  • A Maggiról
  • Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Fűszerkeverékek
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák, alaplevek
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék

Kölesrizottó halpogácsával

(2)
37perc
Könnyű
Vásárold meg most!

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
40  dkg
halfilé
1  szelet
fehér kenyér
1  gerezd
fokhagyma
1  csokor
újhagyma
1  db
tojás
2  ek
zsemlemorzsa
1  csipet
só
1  csipet
feketebors
1  tasak
MAGGI Kaszotto Köles rizottó négysajtos szósszal
20  g
vaj
800  ml
víz
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
357.03 kcal
Fehérje
23.33 g
Szénhidrát
31.53 g
Telített zsírok
6.08 g
Zsír
14.93 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

37 perc
  • 1. lépés

    5 perc
    A halpogácsa összes hozzávalóját egy késes betétű robotgépbe tesszük és alaposan összeaprítjuk. Egy jól formázható, fasírt állagú masszát kell kapnunk. Ha túl híg lenne, adjuk hozzá még zsemlemorzsát.
  • 2. lépés

    15 perc
    A masszából gombócokat formázunk, kissé kilapítjuk őket, hogy könnyebben átsüljenek. Egy serpenyőben olajat hevítünk és mindkét oldalukat aranybarnára pirítjuk.
  • 3. lépés

    3 perc
    A MAGGI Kaszottót az alábbiak szerint elkészítjük: A kölest átöblítjük hideg vízzel, majd ráöntünk annyi forró vizet, ami éppen ellepi. Ezután félretesszük.
  • 4. lépés

    10 perc
    A köleshez hozzáadunk 800 ml vizet, illetve a szószos tasak tartalmát, összekeverjük, és felforraljuk. Alacsony lángon főzzük 10 percig fedő alatt, alkalmanként megkeverjük.
  • 5. lépés

    2 perc
    Levesszük az edényt a tűzről, hozzáadjuk a 20 gramm vajat és összekeverjük.
  • 6. lépés

    2 perc
    A kisült fasírtokat a kaszottóval együtt tálaljuk.
Kölesrizottó halpogácsával

1. lépés 6

A halpogácsa összes hozzávalóját egy késes betétű robotgépbe tesszük és alaposan összeaprítjuk. Egy jól formázható, fasírt állagú masszát kell kapnunk. Ha túl híg lenne, adjuk hozzá még zsemlemorzsát.

Kölesrizottó halpogácsával

2. lépés 6

A masszából gombócokat formázunk, kissé kilapítjuk őket, hogy könnyebben átsüljenek. Egy serpenyőben olajat hevítünk és mindkét oldalukat aranybarnára pirítjuk.

Kölesrizottó halpogácsával

3. lépés 6

A MAGGI Kaszottót az alábbiak szerint elkészítjük: A kölest átöblítjük hideg vízzel, majd ráöntünk annyi forró vizet, ami éppen ellepi. Ezután félretesszük.

Kölesrizottó halpogácsával

4. lépés 6

A köleshez hozzáadunk 800 ml vizet, illetve a szószos tasak tartalmát, összekeverjük, és felforraljuk. Alacsony lángon főzzük 10 percig fedő alatt, alkalmanként megkeverjük.

Kölesrizottó halpogácsával

5. lépés 6

Levesszük az edényt a tűzről, hozzáadjuk a 20 gramm vajat és összekeverjük.

Kölesrizottó halpogácsával

6. lépés 6

A kisült fasírtokat a kaszottóval együtt tálaljuk.

Recept letöltése

Fedezz fel még többet!

  • A serpenyőből
  • baráti összejövetelek
  • Családi
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Főétel
  • Hal
  • Halas fogás
  • Hétvége
  • Inspiriences
  • könnyű
  • Második fogás
  • Sült
  • Tál
  • Teljes fogás
  • Új egészség
  • Vacsora

Köszönjük az értékelésed!

Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm

Hozzászólások 0

Please enter proper keywords 0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév
Mégsem
Elküldöm
További hozzászólások betöltése

Fedezz fel még többet!

  • A serpenyőből
  • baráti összejövetelek
  • Családi
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Főétel
  • Hal
  • Halas fogás
  • Hétvége
  • Inspiriences
  • könnyű
  • Második fogás
  • Sült
  • Tál
  • Teljes fogás
  • Új egészség
  • Vacsora

Fedezz fel még többet!

  • A serpenyőből
  • baráti összejövetelek
  • Családi
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Főétel
  • Hal
  • Halas fogás
  • Hétvége
  • Inspiriences
  • könnyű
  • Második fogás
  • Sült
  • Tál
  • Teljes fogás
  • Új egészség
  • Vacsora

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Ropogós halfasírt zöldfűszeres mártással

    45 perc Könnyű
  • Pesztós-sonkás csirkemell sáfrányos rizottóval

    37 perc Könnyű
  • Gombával töltött káposzta

    77 perc Könnyű
  • Négysajtos Arancini (klasszikus olasz street food)

    30 perc Könnyű

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET