Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Harcsapaprikás túrós csuszával

0
75 perc
Közepes
Elsőre talán furcsa lehet ez a kombináció, de csak egészen addig, amíg ki nem próbáltad! Ügyelj rá, hogy a halfilé tényleg szálkamentes legyen és a kedvezőbb árú, afrikai harcsából is isteni!

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
1 fej
vöröshagyma
5 dl
tejföl
10 dkg
füstölt szalonna
1 
paradicsom
1 ek
fűszerpaprika
2 dl
víz
40 dkg
harcsafilé
4 ek
liszt
3 ek
olaj
25 dkg
tészta
25 dkg
túró
1 
TV paprika
1 gerezd
fokhagyma

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
734.73 kcal
Szénhidrát
39.82 g
Fehérje
35.19 g
Zsír
47.48 g
Telített zsírok
21.74 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

75 perc
1. lépés
15 perc
A darabokra vágott halat sózd be és forgasd lisztbe. Némi olajon minden oldalát hirtelen süsd át, majd tedd félre.
2. lépés
10 perc
Kevés olajon pirítsd üvegesre az apróra vágott vöröshagymát, add hozzá a fokhagymát is.
3. lépés
5 perc
A tűzről félrehúzva keverd hozzá a fűszerpaprikát, add hozzá a kockákra vágott paradicsomot, paprikát és egy kevés vizet, majd dobd bele a Maggi halászlé kockát is.
4. lépés
29 perc
Óvatosan helyezd bele a halkockákat, majd a folyadék rendszeres pótlásával 20-25 perc alatt párold készre. Félidőben a halat egyszer fordítsd meg. Kevergetni csak rázogatással szabad, hogy a hal ne törjön össze.
5. lépés
1 perc
Az elkészült halat tedd félre.
6. lépés
10 perc
Habard be az alapot, párold tovább pár percig, majd helyezd vissza a halkockákat és forrald össze.
7. lépés
5 perc
A túrós csuszához pirítsd a szalonnát zsírjára, a megfőtt tésztát pedig keverd össze a kisült zsírral. Halmozd rá a tejfölt, a túrót és a kisütött szalonna darabokat.
Harcsapaprikás túrós csuszával

1. lépés 7

A darabokra vágott halat sózd be és forgasd lisztbe. Némi olajon minden oldalát hirtelen süsd át, majd tedd félre.

Harcsapaprikás túrós csuszával

2. lépés 7

Kevés olajon pirítsd üvegesre az apróra vágott vöröshagymát, add hozzá a fokhagymát is.

Harcsapaprikás túrós csuszával

3. lépés 7

A tűzről félrehúzva keverd hozzá a fűszerpaprikát, add hozzá a kockákra vágott paradicsomot, paprikát és egy kevés vizet, majd dobd bele a Maggi halászlé kockát is.

Harcsapaprikás túrós csuszával

4. lépés 7

Óvatosan helyezd bele a halkockákat, majd a folyadék rendszeres pótlásával 20-25 perc alatt párold készre. Félidőben a halat egyszer fordítsd meg. Kevergetni csak rázogatással szabad, hogy a hal ne törjön össze.

Harcsapaprikás túrós csuszával

5. lépés 7

Az elkészült halat tedd félre.

Harcsapaprikás túrós csuszával

6. lépés 7

Habard be az alapot, párold tovább pár percig, majd helyezd vissza a halkockákat és forrald össze.

Harcsapaprikás túrós csuszával

7. lépés 7

A túrós csuszához pirítsd a szalonnát zsírjára, a megfőtt tésztát pedig keverd össze a kisült zsírral. Halmozd rá a tejfölt, a túrót és a kisütött szalonna darabokat.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév