A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A félbevágott padlizsánt kenjük meg olívaolajjal, ízesítsük Maggi Ételízesítővel, egy csipet borssal. Néhány perc alatt grillezzük meg a félbevágott oldalát, majd süssük további 15-20 percen át sütőben.
2. lépés
5 perc
Szeleteljük fel a paradicsomokat, és kockázzuk kisebb darabokra a feta sajtot. Aprítsuk fel a petrezselymet és kakukkfüvet.
3. lépés
5 perc
Óvatosan kanalazzuk ki a sült padlizsán belsejét, és vágjuk darabokra. Adjuk hozzá a paradicsomot, feta sajtot, petrezselymet és kakukkfüvet. Ízesítsük sóval, borssal. Adjuk hozzá az olívaolajat és néhány csepp ecetet.
4. lépés
5 perc
Szórjuk meg a gránátalma magjaival, és tálaljuk THOMY Mézes-mustáros szósszal.
1. lépés
4
A félbevágott padlizsánt kenjük meg olívaolajjal, ízesítsük Maggi Ételízesítővel, egy csipet borssal. Néhány perc alatt grillezzük meg a félbevágott oldalát, majd süssük további 15-20 percen át sütőben.
2. lépés
4
Szeleteljük fel a paradicsomokat, és kockázzuk kisebb darabokra a feta sajtot. Aprítsuk fel a petrezselymet és kakukkfüvet.
3. lépés
4
Óvatosan kanalazzuk ki a sült padlizsán belsejét, és vágjuk darabokra. Adjuk hozzá a paradicsomot, feta sajtot, petrezselymet és kakukkfüvet. Ízesítsük sóval, borssal. Adjuk hozzá az olívaolajat és néhány csepp ecetet.
4. lépés
4
Szórjuk meg a gránátalma magjaival, és tálaljuk THOMY Mézes-mustáros szósszal.
Hozzászólások 0