A grillezett, aranybarnára sült csirkemellszeletek és a burgonya együtt igazán tartalmassá és laktatóvá teszik ezt a levest. Tökéletes választás egy hangulatos családi vacsorához a hidegebb napokon.
Hozzávalók
4
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A csirkemellet mindkét oldalán süssük meg egy mély serpenyőben, amíg teljesen átsül és szép aranybarna színt kap. Ezután vegyük ki, és tegyük félre. Közben hámozzuk meg, kockázzuk fel és főzzük meg a burgonyát.
2. lépés
10 perc
Ugyanabban a lábasban keverjük össze a vizet és a Maggi Csirkekrémlevest. Kevergessük addig, amíg teljesen fel nem oldódik a levespor. Forraljuk fel, tegyük a levesbe a megfőtt burgonyát, majd botmixerrel turmixoljuk össze az egészet. Főzzük közepes lángon körülbelül még öt percig, amíg a leves kissé besűrűsödik.
3. lépés
3 perc
A csirkemellet átlósan szeleteljük fel, és helyezzük a tálalótál aljára. Öntsük rá a levest, majd tálalás előtt, ízlés szerint díszíthetjük friss kaporral.