Gombával töltött omlett
15perc
Közepes
4 nagy
Tojás, egész, nyers, friss
20 dkg
Gomba, csiperke, nyers
2 kocka
5 ek
olaj
2 ek
Snidling, nyers
1 g
só
.
Tápértékek megjelenítése
Energia
504.1 kcal
Fehérje
15.74 g
Szénhidrát
6.62 g
Telített zsírok
7.99 g
Zsír
46.78 g
Adagonkénti információk
Elkészítés
15 perc
1. lépés
5 perc
A megtisztított gombát vágjuk kis kockákra.
2. lépés
4 perc
Az olaj felét forrósítsuk fel, dobjuk rá a gombát az összemorzsolt MAGGI Gombaleveskockával és hirtelen süssük át. Tegyük félre és tartsuk melegen.
3. lépés
1 perc
A tojásokat verjük fel és enyhén sózzuk.
4. lépés
2 perc
A maradék olajat forrósítsuk fel egy másik, 20 cm átmérőjű, tapadásmentes serpenyőben. Öntsük rá a tojások felét és kis lángon süssük addig, amíg a teteje is majdnem teljesen megdermed.
5. lépés
1 perc
Az egyik oldalon megsült omlettet csúsztassuk rá egy felfordított fedőre, majd fordítsuk a fedőt a serpenyőre és süssük meg a másik oldalát is – ehhez már csak egészen kis idő kell. Ismételjük meg ugyanezt a folyamatot a tojás másik felével is.
6. lépés
2 perc
A rántottákra szórjuk rá a gombát, palacsintaszerűen tekerjük fel, majd a friss snidlinggel megszórva tálaljuk őket.
Recept letöltése
LetöltésAdimo
Hozzászólások 0