Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gombával töltött omlett

0
15 perc
Közepes

Hozzávalók

-
2 adag
+

Ezt az ételt 2 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

4 nagy
Tojás, egész, nyers, friss
20 dkg
Gomba, csiperke, nyers
5 ek
olaj
2 ek
Snidling, nyers
1 g

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Telített zsírok
7.99 g
Zsír
46.78 g
Fehérje
15.74 g
Szénhidrát
6.62 g
Energia
504.1 kcal
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

15 perc
1. lépés
5 perc
A megtisztított gombát vágjuk kis kockákra.
2. lépés
4 perc
Az olaj felét forrósítsuk fel, dobjuk rá a gombát az összemorzsolt MAGGI Gombaleveskockával és hirtelen süssük át. Tegyük félre és tartsuk melegen.
3. lépés
1 perc
A tojásokat verjük fel és enyhén sózzuk.
4. lépés
2 perc
A maradék olajat forrósítsuk fel egy másik, 20 cm átmérőjű, tapadásmentes serpenyőben. Öntsük rá a tojások felét és kis lángon süssük addig, amíg a teteje is majdnem teljesen megdermed.
5. lépés
1 perc
Az egyik oldalon megsült omlettet csúsztassuk rá egy felfordított fedőre, majd fordítsuk a fedőt a serpenyőre és süssük meg a másik oldalát is – ehhez már csak egészen kis idő kell. Ismételjük meg ugyanezt a folyamatot a tojás másik felével is.
6. lépés
2 perc
A rántottákra szórjuk rá a gombát, palacsintaszerűen tekerjük fel, majd a friss snidlinggel megszórva tálaljuk őket.
Gombával töltött omlett

1. lépés 6

A megtisztított gombát vágjuk kis kockákra.

Gombával töltött omlett

2. lépés 6

Az olaj felét forrósítsuk fel, dobjuk rá a gombát az összemorzsolt MAGGI Gombaleveskockával és hirtelen süssük át. Tegyük félre és tartsuk melegen.

Gombával töltött omlett

3. lépés 6

A tojásokat verjük fel és enyhén sózzuk.

Gombával töltött omlett

4. lépés 6

A maradék olajat forrósítsuk fel egy másik, 20 cm átmérőjű, tapadásmentes serpenyőben. Öntsük rá a tojások felét és kis lángon süssük addig, amíg a teteje is majdnem teljesen megdermed.

Gombával töltött omlett

5. lépés 6

Az egyik oldalon megsült omlettet csúsztassuk rá egy felfordított fedőre, majd fordítsuk a fedőt a serpenyőre és süssük meg a másik oldalát is – ehhez már csak egészen kis idő kell. Ismételjük meg ugyanezt a folyamatot a tojás másik felével is.

Gombával töltött omlett

6. lépés 6

A rántottákra szórjuk rá a gombát, palacsintaszerűen tekerjük fel, majd a friss snidlinggel megszórva tálaljuk őket.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév