Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gombás kuszkusz

0
15 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
14 adag
+

Ezt az ételt 14 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

40 dkg
csiperkegomba
25 dkg
kuszkusz
0.5 l
forró víz
4 dkg
vaj
1 tk

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
102.57 kcal
Fehérje
3.03 g
Szénhidrát
15.2 g
Telített zsírok
1.98 g
Zsír
3.33 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

15 perc
1. lépés
5 perc
A gombákat félbevágjuk és a felforrósított vajon gyorsan átpirítjuk.
2. lépés
5 perc
Sózzuk, fedő alatt kevés vízzel párolni kezdjük, majd rámorzsoljuk a MAGGI Gombaleveskockákat.
3. lépés
4 perc
10 perc után a gombás alapot felöntjük a forró vízzel, majd a tűzről lehúzva belekeverjük a kuszkuszt.
4. lépés
1 perc
Szorosan lefedve 10 percig állni hagyjuk, végül ízlés szerint kevés sóval utánsózzuk.
Gombás kuszkusz

1. lépés 4

A gombákat félbevágjuk és a felforrósított vajon gyorsan átpirítjuk.

Gombás kuszkusz

2. lépés 4

Sózzuk, fedő alatt kevés vízzel párolni kezdjük, majd rámorzsoljuk a MAGGI Gombaleveskockákat.

Gombás kuszkusz

3. lépés 4

10 perc után a gombás alapot felöntjük a forró vízzel, majd a tűzről lehúzva belekeverjük a kuszkuszt.

Gombás kuszkusz

4. lépés 4

Szorosan lefedve 10 percig állni hagyjuk, végül ízlés szerint kevés sóval utánsózzuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév