A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Tépjünk 4 nagy darab alufóliát és hajtsunk belőlük akkora négyzeteket, hogy a sajtjaink kényelmesen elférjenek rajtuk és még a becsomagolásukra is jusson anyag.
3. lépés
5 perc
Az olívaolajat keverjük el a Fűszerkeverékkel, majd alaposan kenjük meg vele az alufólia-négyzeteink közepét.
4. lépés
7 perc
Helyezzünk minden fólia közepére egy-egy sajtot, a tetejüket és az oldalukat kenjük meg az olívaolajos keverékkel, majd mindegyiket locsoljuk meg a mézzel.
5. lépés
8 perc
Óvatosan, légmentesen, de ne túl szorosan csomagoljuk be a sajtokat és 200 fokra előmelegített sütőben 6-8 perc alatt süssük meg őket.
1. lépés
5
A feta sajtot vágjuk 10 dkg-os darabokra.
2. lépés
5
Tépjünk 4 nagy darab alufóliát és hajtsunk belőlük akkora négyzeteket, hogy a sajtjaink kényelmesen elférjenek rajtuk és még a becsomagolásukra is jusson anyag.
3. lépés
5
Az olívaolajat keverjük el a Fűszerkeverékkel, majd alaposan kenjük meg vele az alufólia-négyzeteink közepét.
4. lépés
5
Helyezzünk minden fólia közepére egy-egy sajtot, a tetejüket és az oldalukat kenjük meg az olívaolajos keverékkel, majd mindegyiket locsoljuk meg a mézzel.
5. lépés
5
Óvatosan, légmentesen, de ne túl szorosan csomagoljuk be a sajtokat és 200 fokra előmelegített sütőben 6-8 perc alatt süssük meg őket.
Hozzászólások 0