Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fokhagymás libacomb birsalmával és dióval sütve

0
90 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

4 db
libacomb
4 
birsalma
10 dkg
dió
15 dl
vörösbor
4 ek
libazsír

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
1475.34 kcal
Fehérje
86.01 g
Szénhidrát
30.67 g
Telített zsírok
19.36 g
Zsír
80.13 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

90 perc
1. lépés
20 perc
A combok bőrös felét megpirítjuk a libazsíron. Ha van otthon, készítsük öntöttvas lábasban, így rögtön be tudjuk majd tenni a sütőbe is.
2. lépés
8 perc
Vegyük le a tűzről, majd adjuk hozzá a  fűszerkeveréket, a kimagozott, negyedelt birsalmát, a diót és kevés bort.
3. lépés
2 perc
Egy öntöttvas lábasban vagy egy jénaiban, fedővel szorosan letakarva a 160 fokra előmelegített sütőbe toljuk.
4. lépés
60 perc
Egy óra múlva ellenőrizzük, ha szükséges öntünk még hozzá a borból és további egy órán át sütjük.
Fokhagymás libacomb birsalmával és dióval sütve

1. lépés 4

A combok bőrös felét megpirítjuk a libazsíron. Ha van otthon, készítsük öntöttvas lábasban, így rögtön be tudjuk majd tenni a sütőbe is.

Fokhagymás libacomb birsalmával és dióval sütve

2. lépés 4

Vegyük le a tűzről, majd adjuk hozzá a  fűszerkeveréket, a kimagozott, negyedelt birsalmát, a diót és kevés bort.

Fokhagymás libacomb birsalmával és dióval sütve

3. lépés 4

Egy öntöttvas lábasban vagy egy jénaiban, fedővel szorosan letakarva a 160 fokra előmelegített sütőbe toljuk.

Fokhagymás libacomb birsalmával és dióval sütve

4. lépés 4

Egy óra múlva ellenőrizzük, ha szükséges öntünk még hozzá a borból és további egy órán át sütjük.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév