Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Egészben sült burgonya lazaccal és spenóttal töltve

(0)
65perc
Könnyű
A sült burgonya sokoldalúan elkészíthető étel, akár köretként, de főételként is megállja a helyét. Most spenóttal és lazaccal töltve egy nagyon laktató főételt készíthetünk, amelyet a Maggi Halas Tagliatelle alap tesz még izgalmasabbá.

Hozzávalók

-
6 adag
+

Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

30  dkg
spenót
90  dkg
burgonya
60  dkg
lazacfilé
15  dkg
hagyma
1  tk
napraforgóolaj
1  csipet
szerecsendió
3  dl
víz
1  tasak
Maggi Halas tagliatelle krémes tejszínes szószban alap

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
285.01 kcal
Fehérje
25.42 g
Szénhidrát
30.17 g
Telített zsírok
1.17 g
Zsír
7.02 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

65 perc
1. lépés
1 perc
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra, légkeveréses sütő esetében a 170 fok is elegendő. A felolvasztott spenótleveleket készítsük elő.
2. lépés
25 perc
A héjas burgonyát 25 perc alatt készre főzzük.
3. lépés
4 perc
A lazacfilét kiolvasztjuk és felszeleteljük, a hagymát felkockázzuk.
4. lépés
9 perc
A lazac szeleteket kiolajozott serpenyőben készre sütjük és félretesszük.
5. lépés
5 perc
A hagymát és a spenótot megpirítjuk, majd szerecsendióval ízesítjük. Felöntjük vízzel és hozzáadjuk a Maggi halas tagliatelle alapot, valamint a lazacot.
6. lépés
21 perc
A burgonyákat felvágjuk és megtöltjük a lazacos, tejszínes szósszal. 12-15 perc alatt készre sütjük.
Egészben sült burgonya lazaccal és spenóttal töltve

1. lépés 6

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra, légkeveréses sütő esetében a 170 fok is elegendő. A felolvasztott spenótleveleket készítsük elő.

Egészben sült burgonya lazaccal és spenóttal töltve

2. lépés 6

A héjas burgonyát 25 perc alatt készre főzzük.

Egészben sült burgonya lazaccal és spenóttal töltve

3. lépés 6

A lazacfilét kiolvasztjuk és felszeleteljük, a hagymát felkockázzuk.

Egészben sült burgonya lazaccal és spenóttal töltve

4. lépés 6

A lazac szeleteket kiolajozott serpenyőben készre sütjük és félretesszük.

Egészben sült burgonya lazaccal és spenóttal töltve

5. lépés 6

A hagymát és a spenótot megpirítjuk, majd szerecsendióval ízesítjük. Felöntjük vízzel és hozzáadjuk a Maggi halas tagliatelle alapot, valamint a lazacot.

Egészben sült burgonya lazaccal és spenóttal töltve

6. lépés 6

A burgonyákat felvágjuk és megtöltjük a lazacos, tejszínes szósszal. 12-15 perc alatt készre sütjük.

Recept letöltése
Letöltés

Fedezz fel még többet!

Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm

Hozzászólások 0

Please enter proper keywords 0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév