Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Csirkemáj gombával, zöldborsóval

0
30 perc
Közepes

Hozzávalók

-
2 adag
+

Ezt az ételt 2 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 csipet
2 fej
vöröshagyma
3 gerezd
fokhagyma
0.5 db
citrom
2 ek
étolaj
25 dkg
csiperke gomba
300 ml
tej
50 dkg
csirkemáj
30 dkg
zöldborsó
1 csipet
feketebors
50 dkg
tészta
70 g
mascarpone
17 g
Kukoricakeményítő

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
1272.27 kcal
Szénhidrát
129.79 g
Fehérje
78.53 g
Zsír
48.64 g
Telített zsírok
17.6 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

30 perc
1. lépés
5 perc
Az apró kockákra vágott hagymát megpirítjuk az olajon, majd beleszórjuk a szintén apróra vágott fokhagymát.
2. lépés
10 perc
Hozzáadjuk a megmosott, felszeletelt gombát, lepirítjuk. Sózzuk és borsozzuk.
3. lépés
9 perc
Következik a máj, amit szintén pirítunk egy picit, majd a zöldborsó.
4. lépés
2 perc
Beletesszük a MAGGI Gombaleves kockát, felöntjük a tejjel és a kukoricakeményítővel.
5. lépés
3 perc
Amikor felforrt és besűrűsödött, elkeverjük benne a mascarponét, és belefacsarjuk a citrom levét.
6. lépés
1 perc
A ragut tésztával tálaljuk. Díszíthetjük apróra vágott chilivel, zöldfűszerekkel.
Csirkemáj gombával, zöldborsóval

1. lépés 6

Az apró kockákra vágott hagymát megpirítjuk az olajon, majd beleszórjuk a szintén apróra vágott fokhagymát.

Csirkemáj gombával, zöldborsóval

2. lépés 6

Hozzáadjuk a megmosott, felszeletelt gombát, lepirítjuk. Sózzuk és borsozzuk.

Csirkemáj gombával, zöldborsóval

3. lépés 6

Következik a máj, amit szintén pirítunk egy picit, majd a zöldborsó.

Csirkemáj gombával, zöldborsóval

4. lépés 6

Beletesszük a MAGGI Gombaleves kockát, felöntjük a tejjel és a kukoricakeményítővel.

Csirkemáj gombával, zöldborsóval

5. lépés 6

Amikor felforrt és besűrűsödött, elkeverjük benne a mascarponét, és belefacsarjuk a citrom levét.

Csirkemáj gombával, zöldborsóval

6. lépés 6

A ragut tésztával tálaljuk. Díszíthetjük apróra vágott chilivel, zöldfűszerekkel.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév