Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Csirkecomb gombával és zöldborsóval

0
60 perc
Közepes
Egy újabb variáció a tejszínes csirkére, ezúttal gombával és kurkumával gazdagítva. Ha a család úgy jobban szereti, főzz hozzá egy csomag tésztát és tálald reszelt sajttal megszórva az ételt.

Hozzávalók

-
6 6 servings
+

Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 csomag
Maggi Ízvarázs Ételízesítő 10 féle zöldséggel
1 csipet
3 gerezd
fokhagyma
1 ek
olívaolaj
1 dl
tejszín
1 dl
víz
10 dkg
zöldborsó
1 csipet
feketebors
1 tk
kurkuma
50 dkg
csirke felsőcomb
20 dkg
barna csiperkegomba
1 ek
erős paprika
1 fej
vöröshagyma

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
9.23 g
Zsír
10.77 g
Fehérje
18.16 g
Energia
206.11 kcal
Telített zsírok
2.52 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

60 perc
1. lépés
5 perc
A csirkét ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd egy kevés olívaolajjal és a kurkumával jól keverjük össze, tegyük félre.
2. lépés
5 perc
Vágjuk apróra a vöröshagymát, zúzzuk össze a fokhagymát és szeleteljük fel a gombát.
3. lépés
10 perc
Egy kevés olajon pirítsuk meg mindkét oldalát a húsnak, szedjük ki és tegyük félre.
4. lépés
5 perc
Tegyük a serpenyőbe a vöröshagymát és pirítsuk üvegesre.
5. lépés
4 perc
Adjuk hozzá a fokhagymát, majd a gombát és pirítsuk tovább 3-4 percig.
6. lépés
25 perc
Vegyük le a serpenyőt a hőforrásról, adjuk hozzá a paprikát, jól forgassuk össze. Öntsük fel a vízzel, majd tegyük bele a húst és az Ízvarázst, forraljuk fel, majd pároljuk 20-25 percig.
7. lépés
5 perc
Végül adjuk hozzá a zöldborsót és a tejszínt, jól forgassuk össze és pároljuk további öt percig.
8. lépés
1 perc
Párolt rizzsel tálaljuk.
Csirkecomb gombával és zöldborsóval

1. lépés 8

A csirkét ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd egy kevés olívaolajjal és a kurkumával jól keverjük össze, tegyük félre.

Csirkecomb gombával és zöldborsóval

2. lépés 8

Vágjuk apróra a vöröshagymát, zúzzuk össze a fokhagymát és szeleteljük fel a gombát.

Csirkecomb gombával és zöldborsóval

3. lépés 8

Egy kevés olajon pirítsuk meg mindkét oldalát a húsnak, szedjük ki és tegyük félre.

Csirkecomb gombával és zöldborsóval

4. lépés 8

Tegyük a serpenyőbe a vöröshagymát és pirítsuk üvegesre.

Csirkecomb gombával és zöldborsóval

5. lépés 8

Adjuk hozzá a fokhagymát, majd a gombát és pirítsuk tovább 3-4 percig.

Csirkecomb gombával és zöldborsóval

6. lépés 8

Vegyük le a serpenyőt a hőforrásról, adjuk hozzá a paprikát, jól forgassuk össze. Öntsük fel a vízzel, majd tegyük bele a húst és az Ízvarázst, forraljuk fel, majd pároljuk 20-25 percig.

Csirkecomb gombával és zöldborsóval

7. lépés 8

Végül adjuk hozzá a zöldborsót és a tejszínt, jól forgassuk össze és pároljuk további öt percig.

Csirkecomb gombával és zöldborsóval

8. lépés 8

Párolt rizzsel tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév