Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Csípős gombaleves üvegtésztával és újhagymával

0
30 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 csipet
1 kis darab
gyömbér
1 l
víz
3 ek
olaj
40 dkg
gomba
15 dkg
üvegtészta
1 csomag
zöldhagyma
1 db
Maggi Tyúkhúsleveskocka

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
262.15 kcal
Szénhidrát
39.3 g
Fehérje
3.55 g
Zsír
10.98 g
Telített zsírok
4.97 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

30 perc
1. lépés
10 perc
A gombát megmossuk, a gyömbért megtisztítjuk és mindkettőt vékony szeletekre vágjuk.
2. lépés
15 perc
A felforrósított olajon a gombát és a gyömbért hirtelen átsütjük, sózzuk, hozzáadjuk a vizet, felforraljuk, beletesszük a Maggi csípős húsleveskockát, újra felforraljuk.
3. lépés
4 perc
A leveshez adjuk az üvegtésztát, 3-4 percig főzzük.
4. lépés
1 perc
A tálaláskor a levest megszórjuk a felkarikázott újhagymával, és ha még csípősebben szeretjük, kevés szárított erőspaprikát vagy chilit morzsolunk még rá.
Csípős gombaleves üvegtésztával és újhagymával

1. lépés 4

A gombát megmossuk, a gyömbért megtisztítjuk és mindkettőt vékony szeletekre vágjuk.

Csípős gombaleves üvegtésztával és újhagymával

2. lépés 4

A felforrósított olajon a gombát és a gyömbért hirtelen átsütjük, sózzuk, hozzáadjuk a vizet, felforraljuk, beletesszük a Maggi csípős húsleveskockát, újra felforraljuk.

Csípős gombaleves üvegtésztával és újhagymával

3. lépés 4

A leveshez adjuk az üvegtésztát, 3-4 percig főzzük.

Csípős gombaleves üvegtésztával és újhagymával

4. lépés 4

A tálaláskor a levest megszórjuk a felkarikázott újhagymával, és ha még csípősebben szeretjük, kevés szárított erőspaprikát vagy chilit morzsolunk még rá.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév