Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés
  • Receptek
  • Termékek
  • Tippek és Ötletek
  • Hírek
  • A Maggiról
  • Bejelentkezés
  • Okos megoldások
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák, alaplevek
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
Maggi
Maggi
  • Keresés
  • Receptek
  • Termékek
  • Tippek és Ötletek
  • Hírek
  • A Maggiról
  • Bejelentkezés
  • Okos megoldások
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák, alaplevek
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
Brassói pecsenye

Brassói pecsenye

(0)
100perc
Könnyű
A brassói aprópecsenye fűszerezéséhez kiváló a Maggi folyékony ételízesítő. Segítségével igazán komplex ízhatást érhetünk el.

Hozzávalók

4

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
6  g
Maggi Folyékony Ételízesítő
50  dkg
sertéslapocka
2  gerezd
fokhagyma
2  ek
olaj
50  dkg
sütnivaló burgonya
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
289.9 kcal
Fehérje
28.8 g
Szénhidrát
16.74 g
Telített zsírok
2.53 g
Zsír
11.86 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

100 perc
  • Készítsük el a húst!

    60 perc
    A húst kevés olajon egy serpenyőben megpirítjuk, hozzáadjuk a Maggi folyékony ételízesítőt, felöntjük 1,5 dl vízzel és lefedve 50 percig pároljuk alacsony hőfokon.
  • Készítsük el a burgonyát!

    30 perc
    A burgonyát meghámozzuk, 1x1 cm-es kockákra vágjuk és egy serpenyőben kevés olajon fedő alatt gyakori kevergetés mellett 20 perc alatt puhára pároljuk. Sóval ízesítjük.
  • Keverjük össze!

    10 perc
    A megpárolt húst és a megsült krumplit összekeverjük és rányomjuk a megpucolt két gerezd fokhagymát, majd az egészet magas hőfokon serpenyőben 5 perc alatt összesütjük
Brassói pecsenye

Készítsük el a húst! 3

A húst kevés olajon egy serpenyőben megpirítjuk, hozzáadjuk a Maggi folyékony ételízesítőt, felöntjük 1,5 dl vízzel és lefedve 50 percig pároljuk alacsony hőfokon.

Brassói pecsenye

Készítsük el a burgonyát! 3

A burgonyát meghámozzuk, 1x1 cm-es kockákra vágjuk és egy serpenyőben kevés olajon fedő alatt gyakori kevergetés mellett 20 perc alatt puhára pároljuk. Sóval ízesítjük.

Brassói pecsenye

Keverjük össze! 3

A megpárolt húst és a megsült krumplit összekeverjük és rányomjuk a megpucolt két gerezd fokhagymát, majd az egészet magas hőfokon serpenyőben 5 perc alatt összesütjük

Recept letöltése

Fedezz fel még többet!

  • A serpenyőből
  • Authencity
  • baráti összejövetelek
  • braising
  • Családi
  • Ebéd
  • Egyéb
  • Főétel
  • Hétköznap
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • könnyű
  • Krumpli
  • magyar konyha
  • Sertéshús
  • Teljes fogás
  • Vacsora

Köszönjük az értékelésed!

Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm

Hozzászólások 0

Please enter proper keywords 0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév
Mégsem
Elküldöm
További hozzászólások betöltése

Fedezz fel még többet!

  • A serpenyőből
  • Authencity
  • baráti összejövetelek
  • braising
  • Családi
  • Ebéd
  • Egyéb
  • Főétel
  • Hétköznap
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • könnyű
  • Krumpli
  • magyar konyha
  • Sertéshús
  • Teljes fogás
  • Vacsora

Fedezz fel még többet!

  • A serpenyőből
  • Authencity
  • baráti összejövetelek
  • braising
  • Családi
  • Ebéd
  • Egyéb
  • Főétel
  • Hétköznap
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • könnyű
  • Krumpli
  • magyar konyha
  • Sertéshús
  • Teljes fogás
  • Vacsora

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Sárgarépás, tejszínes csirkeragu

    Sárgarépás, tejszínes csirkeragu

    40 perc Könnyű
  • Rizses hús csirkecombfilével

    Rizses hús csirkecombfilével

    85 perc Könnyű
  • Zöldségpörkölt nokedlivel

    Zöldségpörkölt nokedlivel

    80 perc Közepes
  • Tépett marha krumplipürével

    Tépett marha krumplipürével

    287 perc Könnyű

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET