Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BBQ csirkeszárnyak mézes-whiskys pácban tavaszi zöldfűszeres mártogatóssal

0
40 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

120 dkg
Broiler vagy sütnivaló csirke, szárny, hús és bőr, nyers
60 dkg
bagett
4 ek
Fűszerek, petrezselyem, szárított,
4 ek
whiskey
4 ek
majonéz
4 ek
Snidling, nyers
4 ek
olaj
2 ek
méz
2 ek
tejföl
1 g
ízlés szerint só
1 g
ízlés szerint bors

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
1329.33 kcal
Fehérje
67.98 g
Szénhidrát
89.87 g
Telített zsírok
23.09 g
Zsír
72.48 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

40 perc
1. lépés
3 perc
A pác hozzávalóit – a fűszerkeveréket, az olajat, a mézet, a whiskyt – simára keverjük és bepácoljuk vele a szárnyakat.
2. lépés
30 perc
Lassú tűzön, többször átforgatva 25-30 perc alatt pirosra sütjük.
3. lépés
6 perc
Közben aprítsuk fel a snidlinget és a petrezselymet, keverjük el a tejföllel, majonézzel, valamint ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
4. lépés
1 perc
Friss házi kenyérrel vagy baguettel tálaljuk.
BBQ csirkeszárnyak mézes-whiskys pácban tavaszi zöldfűszeres mártogatóssal

1. lépés 4

A pác hozzávalóit – a fűszerkeveréket, az olajat, a mézet, a whiskyt – simára keverjük és bepácoljuk vele a szárnyakat.

BBQ csirkeszárnyak mézes-whiskys pácban tavaszi zöldfűszeres mártogatóssal

2. lépés 4

Lassú tűzön, többször átforgatva 25-30 perc alatt pirosra sütjük.

BBQ csirkeszárnyak mézes-whiskys pácban tavaszi zöldfűszeres mártogatóssal

3. lépés 4

Közben aprítsuk fel a snidlinget és a petrezselymet, keverjük el a tejföllel, majonézzel, valamint ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

BBQ csirkeszárnyak mézes-whiskys pácban tavaszi zöldfűszeres mártogatóssal

4. lépés 4

Friss házi kenyérrel vagy baguettel tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév