Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Baconös, gombás nokedli

0
40 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 csipet
0.5 csokor
petrezselyem
2 gerezd
fokhagyma
1 kis darab
snidling
1 ek
étolaj
200 g
finomliszt
3.5 dl
tej
1 dl
víz
2 db
tojás
1 csipet
feketebors
150 g
bacon
100 g
mascarpone
500 g
barna csiperkegomba
1 tasak
Maggi Carbonara spagetti alap

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
607.01 kcal
Fehérje
23.44 g
Szénhidrát
53.37 g
Telített zsírok
14.1 g
Zsír
35.44 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

40 perc
1. lépés
5 perc
A bacon kockákat kevés olajon ropogósra pirítjuk, egy szitába öntjük, hogy a felesleges zsiradék lecsöpögjön.
2. lépés
10 perc
A csiperkét megmossuk és feldaraboljuk, megpirítjuk a baconből kisült zsíron.
3. lépés
6 perc
Ha megpirult a gomba, hozzáadjuk a nagyon apróra összevágott fokhagymát, és tovább pirítjuk 1 percig.
4. lépés
3 perc
Sózzuk, borsozzuk, ráfacsarunk egy kevés citromlevet, és rászórjuk a finomra vágott petrezselymet.
5. lépés
5 perc
A nokedli hozzávalóit ( 2 db tojás (M), 200 g finomliszt, 100 g víz,só) összekeverjük, gyöngyöző sós vízbe szaggatjuk. Néhány perc alatt megfő, leszűrjük és leöblítjük vízzel.
6. lépés
8 perc
A mártáshoz a MAGGI alapot elkeverjük hideg tejben, majd felmelegítjük, hogy besűrűsödjön. Hozzákeverjük a mascarponét.
7. lépés
3 perc
A nokedlit a mártásba keverjük, a pirított gombával, bacon kockákkal és metélőhagymával tálaljuk.
Baconös, gombás nokedli

1. lépés 7

A bacon kockákat kevés olajon ropogósra pirítjuk, egy szitába öntjük, hogy a felesleges zsiradék lecsöpögjön.

Baconös, gombás nokedli

2. lépés 7

A csiperkét megmossuk és feldaraboljuk, megpirítjuk a baconből kisült zsíron.

Baconös, gombás nokedli

3. lépés 7

Ha megpirult a gomba, hozzáadjuk a nagyon apróra összevágott fokhagymát, és tovább pirítjuk 1 percig.

Baconös, gombás nokedli

4. lépés 7

Sózzuk, borsozzuk, ráfacsarunk egy kevés citromlevet, és rászórjuk a finomra vágott petrezselymet.

Baconös, gombás nokedli

5. lépés 7

A nokedli hozzávalóit ( 2 db tojás (M), 200 g finomliszt, 100 g víz,só) összekeverjük, gyöngyöző sós vízbe szaggatjuk. Néhány perc alatt megfő, leszűrjük és leöblítjük vízzel.

Baconös, gombás nokedli

6. lépés 7

A mártáshoz a MAGGI alapot elkeverjük hideg tejben, majd felmelegítjük, hogy besűrűsödjön. Hozzákeverjük a mascarponét.

Baconös, gombás nokedli

7. lépés 7

A nokedlit a mártásba keverjük, a pirított gombával, bacon kockákkal és metélőhagymával tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév