A halloumi rudak mostanában igazi slágernek számítanak – próbáld ki te is, hogyan készítheted el otthon egyszerűen és gyorsan a Maggi Crispy Jalapeno panírbunda alappal, akár airfryerben is! Tökéletes családi vagy baráti összejövetelekre. Érdemes csökkentett zsírtartalmú halloumit választani – az állaga és az íze is remek. Ha pedig növényi alapú változatot keresel, tofuval is kitűnően működik!
Hozzávalók
4
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Melegítsük elő az airfryert 180˚C-ra. Vágjuk a sajtot vastagabb csíkokra.
Előkészítés
5 perc
Öntsük a Maggi Crispy Chicken Jalapeno panírbunda alapot egy tányérra, majd forgassuk meg rövid ideig először az olajban, aztán a panírbunda alapban, hogy szépen bevonja.
Sütés
11 perc
Tegyük a sajtrudakat az airfryerbe, és süssük 10-12 percig, amíg megbarnulnak. Érdemes a sajtot néhányszor megforgatni sütés közben.
Tálalás
5 perc
Tegyük ki a ropogós halloumi rudakat egy tálra, és fogyasszuk el.